Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 62

Φωκικός για Football League

Ο πρόεδρος του Φωκικού Σίμος Παπαδημητρίου τόνισε στην Γενική Συνέλευση του Φωκικού πως η ομάδα θα συμμετάσχει κανονικά στο πρωτάθλημα της Football League. Ο πρόεδρος του Φωκικού Σίμος Παπαδημητρίου τόνισε στην Γενική Συνέλευση του Φωκικού πως η ομάδα θα συμμετάσχει κανονικά στο πρωτάθλημα της Football League.

Αποφεύγει τη διοίκηση Πρωτοδικείου η ομάδα της Αμφισσας και κατεβαίνει κανονικά στο πρωτάθλημα, όπως διαβεβαίωσε ο πρόεδρος της ομάδας Σίμος Παπαδημητρίου στην γενική συνέλευση της ΠΑΕ.

Μπορεί να μην βρέθηκαν για ακόμη μια φορά άνθρωποι να στηρίξουν την προσπάθεια των ανθρώπων που τα τελευταία χρόνια βρίσκονται στο διοικητικό συμβούλιο, αλλά όπως τόνισε ο πρόεδρος της ομάδας θα συνεχίσουν και η ομάδα θα λάβει μέρος κανονικά στο πρωτάθλημα. Παράλληλα είπε πως κάθε βοήθεια είναι σημαντική, από την αγορά ενός εισιτηρίου διαρκείας μέχρι και την στήριξη του Δήμου. Καθορίστηκε επιτροπή από τον Δήμο Δελφών ώστε να μιλήσει με επιφανείς επιχειρηματίες της πόλης και εκείνοι να συμβάλλουν στην προσπάθεια.

Καθόρισε τον προϋπολογισμό της ομάδας στις 450.000 ευρώ, τη στιγμή που χρειάζονται τουλάχιστον 600.000 ευρώ για να βγει η χρονιά. Τόνισε πως ο Φωκικός θα προσπαθήσει να είναι ανταγωνιστικός και φυσικά θα χρησιμοποιήσει αρκετά από τα παιδιά της ομάδας νέων ώστε να προχωρήσει αυτή τη σεζόν και να αναδείξει νέους ποδοσφαιριστές, όπως κάνει τα τελευταία χρόνια.

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep