Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 62

Σε αναζήτηση στήριξης

Ο Φωκικός είναι αρκετά δύσκολο να βρει λύση στο πρόβλημα που αντιμετωπίζει, αφού οι κινήσεις που έχει κάνει μέχρι τώρα ο Σίμος Παπαδημητρίου δεν δείχνει να έχουν αποτέλεσμα. Ο Φωκικός είναι αρκετά δύσκολο να βρει λύση στο πρόβλημα που αντιμετωπίζει, αφού οι κινήσεις που έχει κάνει μέχρι τώρα ο Σίμος Παπαδημητρίου δεν δείχνει να έχουν αποτέλεσμα.

Στο Φωκικό μια ημέρα πριν την κρίσιμη Γενική Συνέλευση της ΠΑΕ συνεχίζουν να ψάχνουν τους ανθρώπους που θα βοηθήσουν την ομάδα, αλλά όλα δείχνουν πως δεν υπάρχει διάθεση.

Ο πρόεδρος της ΠΑΕ Φωκικός, Σίμος Παπαδημητρίου, τις τελευταίες ημέρες βρίσκεται σε συνεχείς επαφές με ανθρώπους που μπορούν να βοηθήσουν την προσπάθεια της ομάδας για τη σεζόν που έρχεται. Το κλίμα δεν είναι το καλύτερο στην οικονομία, όσο και στη διάθεση των επιχειρηματιών να δώσουν στήριξη σε αυτή την προσπάθεια που γίνεται τα τελευταία χρόνια στην ομάδα. Η υπομονή και τα όρια του Σίμου Παπαδημητρίου έχουν φτάσει σε οριακό σημείο γιατί τρέχει σχεδόν μόνος το ποδοσφαιρικό τμήμα και φυσικά έχει όλες τις αγωνίες τα οικονομικά αδιέξοδα. Αναμένεται να δημιουργηθεί αρκετά μεγάλο πρόβλημα αν η Γενική Συνέλευση της Δευτέρας (22/7) δεν έχει αποτέλεσμα και δεν βρεθούν λύσεις που να βοηθήσουν την σεζόν.

Η στήριξη της δημοτικής αρχής είναι δεδομένη, αλλά πλέον έχουν μειωθεί και οι δικές της ικανότητες, με αποτέλεσμα από παντού να υπάρχουν προβλήματα. Ο Σίμος Παπαδημητρίου έχει τονίσει πως αν δεν βρεθεί κάποια λύση θα παραδώσει τα κλειδιά της ομάδας στο Πρωτοδικείο ώστε να ορίσει εκείνο προσωρινή διοίκηση και σε αυτή την περίπτωση δεν γνωρίζει κανείς αν μπορεί ο Φωκικός να αγωνιστεί στην Football League.

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep