«Έδωσα απάντηση και στον Βελλή»

Ο Πέτρος Δημητρίου στάθηκε στην αποβολή και χαρακτήρισε τον Φωκικό καλύτερο του Απόλλωνα στα δύο μεταξύ τους ματς.

Μετά την ήττα (2-1) από την «Ελαφρά Ταξιαρχία» ο τεχνικός της ομάδας της Άμφισσας δήλωσε: «Θέλω να δώσω συγχαρητήρια στον Απόλλωνα για τη νίκη του και στον φίλο μου τον Αλέκο που μας συνδέει μια φιλία αρκετά μεγάλη. Απλώς θέλω να πω ότι έμεινα πάρα πολύ ευχαριστημένος που συνεχίσαμε τις καλές εμφανίσεις. Σήμερα η ομάδα μας αδικείται από το αποτέλεσμα. Όλα άλλαξαν με την αποβολή. Χωρίς να θέλω να μειώσω τη νίκη του Απόλλωνα, λέω ότι αν συνεχίζαμε έτσι όπως μπήκαμε στο ματς, το σκορ θα έπαιρνε μεγάλες διαστάσεις. Έτσι όπως είδα την ομάδα μου το πρώτο τέταρτο -εικοσάλεπτο αν δε υπήρχε αποβολή, το ματς θα είχε άλλες διαστάσεις.

Είμαστε πάρα πολύ καλοί. Σε μια άτυχη στιγμή, έγινε και η αποβολή και δεχτήκαμε και το γκολ. Και δεν είναι αυτό ότι χάσαμε το παίκτη, είχαμε και έναν ποδοσφαιριστή, τον Παπαζούδη που έπαιζε, ενώ είχε χτυπήσει στα πλευρά και μου ζητούσε συνέχεια αλλαγή.

Απαντήσαμε στην αλλαγή που έκανε ο Αλέκος, γιατί σίγουρα πήγε να εμεταλλευτεί την υπεροχή που είχαν στον επιθετικό τομέα και εκεί δεν απειληθείκαμε καθόλου. Το ευχάριστο είναι ότι υπήρχε τηλεόραση και είδε ότι ο Φωκικός με δέκα παίκτες, ούτε κλείστηκε, έλεγξε το παιχνίδι, βγήκαμε να κάνουμε τελικές προσπάθειες, είχαμε και μία εκπληκτική φάση με το Λουκίνα να ισοφαρίσουμε. Κάποια στιγμή για εικοσιπέντε λεπτά περίπου παίξαμε με άμυνα ζώνης με τρία παιδιά, για να δώσουμε αριθμητική υπεροχή στην επίθεση. Δεν κινδυνεύσαμε σε καμία περίπτωση και είχαμε όλο τον έλεγχο του παιχνιδιού.

Θεωρώ την εμφάνιση αυτή πολύ καλύτερη από αυτή με τον Εργοτέλη, γιατί παιζαμε με 10 παίκτες και δύο αναγκαστικές αλλαγές. Καταφέραμε να δείξουμε μέχρι το 92' ποιός είναι ο Φωκικός, και το θετικό είναι ότι το είδε όλη η Ελλάδα. Ήθελα πολύ αυτό το παιχνίδι, πάρα πολύ, γιατί στον πρώτο γύρο, επειδή είμαι προπονητής τόσα χρόνια και ο Απόλλων είναι μεγάλη ομάδα, πιστεύω ο κ. Βελλής πήγε να μειώσει και τον Φωκικό και εμένα.

Όταν έχω χάσει πάλι με δέκα παίκτες με 2-0, είπε ότι είμαι ο προπονητής που παίζω το σύστημα "η ομάδα πέφτει κάτω". Πέστε στον κ. Βελλή ότι είμαι ο προπονητής που έχω μάθει να παίζω με δέκα, όταν παίζω με τον Απόλλωνα και να αποδυκνείω ότι είναι καλύτερη ομάδα ο Φωκικός.

Εύχομαι στον Απόλλωνα να βρεθεί στην Super League, γιατί είναι ομάδα που το αξίζει να βρίσκεται εκεί. Θέλω να δώσω συγχαρητήρια στο φίλο μου τον Αλέκο, νομίζω έχει κάνει εξαιρετική δουλειά».

Last modified onΤετάρτη, 10 Απρίλιος 2013 22:02

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep