Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 62

Παπαδημητρίου: «Εμείς διαφέρουμε»

Ο πρόεδρος του Φωκικού, Σίμος Παπαδημητρίου ζήτησε τη συμπαράσταση των φιλάθλων στο ματς με τον Απόλλωνα.

Η ομάδα της Άμφισσας την Τρίτη (09/04) μοίρασε εισιτήρια σε σχολεία της περιοχής, σε μία προσπάθεια να γίνει άνοιγμα στη νεολαία και ο Παπαδημητρίου έκανε έκκληση στους φιλάθλους να αγκαλιάσουν την προσπάθεια. Σε δηλώσεις του στο ιντερνετικό ραδιόφωνο Amfissa Press Radio εξέφρασε παράπονα για τη διαιτησία του αγώνα με τον Ηρακλή Ψαχνών, ενώ για τη φιλοξενία απέναντι στον Απόλλωνα, σημείωσε ότι θα είναι άψογη, γιατί ο Φωκικός διαφέρει από τις άλλες ομάδες.

Για τον αγώνα στα Ψαχνά είπε:

«Ήταν από τα καλύτερα παιχνίδια της φετινής σεζόν, ειδικά όσο αφορά τα εκτός έδρας. Ο Φωκικός έκανε μία πάρα πολύ καλή εμφάνιση. Θεωρώ ότι το αποτέλεσμα μας αδικεί. Νομίζω ότι το πιο δίκαιο αποτέλεσμα, θα ήταν η νίκη του Φωκικού.

Πιστεύω ότι ο διαιτητής τους έδωσε πάρα πολλά φάουλ. Πολλά από αυτά ήταν πολύ τραβηγμένα. Ο Φωκικός ζήτημα να κέρδισε δύο-τρία φάουλ σε όλο τον αγώνα. Τα Ψαχνά δεν έκαναν φάσεις. Ο Φωκικός συνεχίζει να στερείται αυτό που έχω ξαναπεί: και της τύχης και ίσως και ορισμένα σφυρίγματα που δικαιούται και πρέπει να παίρνει στον αγώνα.

Για το τρίτο ημίχρονο δεν έχω να πω κάτι γιατί δεν έχω άποψη. Οι σχέσεις μας με όλες τις ομάδες είναι καλές. Δεν θέλω να διαταραχθούν οι σχέσεις μας από μία χειρονομία που έγινε ή δεν έγινε. Πέρα από την παρουσία στον αγωνιστικό χώρο, αδιαπραγμάτευτο γεγονός για μένα είναι και η καλή εξωαγωνιστική παρουσία και συμπεριφορά».

Για το ματς με τον Απόλλωνα ανέφερε:

«Είναι πρόκληση για εμάς να παίζεις με τον πρωτοπόρο, σαν γηπεδούχος στην Άμφισσα. Η ομάδα είναι σε πολύ καλή κατάσταση. Το ηθικό είναι στα ύψη μετά τις εμφανίσεις απέναντι στον Εργοτέλη και τα Ψαχνά. Ο κόσμος πιστεύω επιτέλους να κατέβει, να αγκαλιάσει την ομάδα, να βρεθεί στο γήπεδο και να αποτελέσει το δωδέκατο παίκτη. Αποφασίσαμε μερικοί ποδοσφαιριστές να επισκεφθούν τα σχολεία της Άμφισσας, να δώσουν δωρεάν εισιτήρια. Όλοι οι μαθητές και όχι μόνο, να έρθουν στο γήπεδο να ενισχύσουν την ομάδα με την παρουσία τους και τη φωνή τους.

Θέλω να πω ότι, η φιλοξενία του Φωκικού προς την ομάδα του Απόλλωνα θα είναι άψογη, όπως πάντα κάνουμε και όπως πάντα αρμόζει στην ομάδα του Φωκικού να πράττει. Δεν έχει σημασία το πώς μας φέρθηκαν στον Απόλλωνα τον πρώτο γύρο. Δεν έχει σημασία το τι παράπονα έχουμε εμείς.

Εμείς διαφέρουμε, εμείς προωθούμε τον αθλητισμό και εμείς θα τους έχουμε άψογη φιλοξενία, όπως άλλωστε κάναμε και με τον Εργοτέλη που την άλλη μέρα έβγαλε ευχαριστήρια ανακοίνωση για τη φιλοξενία μας, αν και η ομάδα τους έχασε στον αγωνιστικό χώρο. Πράγμα που θα το κάνει και ο Απόλλωνας την επόμενη μέρα».

Last modified onΤρίτη, 09 Απρίλιος 2013 22:57

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep