«Ό,τι είδατε, είδατε...»

Ο Λευτέρης Βελέντζας δεν είχε άποψη για χειρονομία του Πέτρου Δημητρίου προς τους οπαδούς.

Ο συνεργάτης του προπονητή του Φωκικού μίλησε στη συνέντευξη Τύπου μετά την ισοπαλία (1-1) στα Ψαχνά και δήλωσε: «Μετά από ένα πολύ καλό αποτέλεσμα την Κυριακή απέναντι στον Εργοτέλη, ήρθαμε με ψυχολογία και δύναμη σε μία δύσκολη έδρα για ένα ακόμα ματς. Προσπαθήσαμε, κάναμε ό,τι καλύτερο μπορούσαμε και προηγηθήκαμε. Ο βαθμός μας αφήνει ικανοποιημένους.

Συνεχίζουμε την καλή πορεία. Ο Φωκικός έχει βάλει τις βάσεις και έχει καταξιωθεί στη συνείδηση των φιλάθλων ως μία ομάδα με προσωπικότητα. Έτσι θέλουμε να συνεχίσουμε».

Σε ερώτηση γιατί ο Δημητρίου δεν πήγε στη συνέντευξη Τύπου είπε: «Δεν ήταν καλά. Κάτι έγινε στο τέλος και δεν μπορούσε να έρθει».

Σε νέα ερώτηση για χειρονομία του Δημητρίου προς τους οπαδούς, απάντησε: «Δεν μπορώ να σχολιάσω. Δεν έχω λόγο να μην σας πιστέψω, αλλά δεν είδα κάτι. Ό,τι είδατε, είδατε, ας το κρίνετε».

Ο αρχηγός, Νεκτάριος Σκαρίμπας δήλωσε: «Αν μια ομάδα δικαιούνταν τη νίκη, αυτή είναι η δική μου. Χάσαμε την ευκαιρία με τον Γκόμεζ να κάνουμε το 0-2 και στην επόμενη επίθεση έγινε το 1-1. Καλή συνέχεια στον Ηρακλή. Αν έγινε κάτι μεμπτό από τη δική μας ομάδα ή τον προπονητή μου, σαν αρχηγός ζητάω συγγνώμη».

Last modified onΚυριακή, 07 Απρίλιος 2013 21:31

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep