Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 62

Φωκικός, όπως στην πρεμιέρα

Ύστερα από τρία σερί εντός έδρας παιχνίδια, ο Φωκικός ταξιδεύει στα Ψαχνά για να τεθεί αντιμέτωπος με τον Ηρακλή Ψαχνών.

Η ομάδα της Άμφισσας, βέβαια, δεν τα πηγαίνει καλά μακριά από την έδρα του, καθώς έχει σημειώσει μόλις μία νίκη, αυτή στο πρώτο παιχνίδι της χρονιάς με την Αναγέννηση Επανομής. Από εκεί και πέρα πέντε ισοπαλίες και οκτώ ήττες. Στον Φωκικό ποντάρουν στο γεγονός ότι θα παίξουν χωρίς άγχος, δεδομένου ότι δεν κινδυνεύουν να υποβιβαστούν, και απευλευθερωμένα, σε αντίθεση με τον Ηρακλή Ψαχνών που επιζητεί οπωσδήποτε τη νίκη. 

Ο Πέτρος Δημητρίου άφησε εκτός αποστολής τον Ταμπάκη που έχει πρόβλημα στους προσαγωγούς, τον Μπουλούλη που ναι μεν έχει ξεκινήσει να προπονείται σιγά σιγά αλλά δεν είναι έτοιμος και τον Θωμόπουλο που εκπληρώνει τη στρατιωτική του θητεία.
Η 18άδα του Φωκικού απαρτίζεται από τους εξής ποδοσφαιριστές: Γεωργίου, Μανιάτης, Παπαζούδης, Σκαρίμπας, Λίτσος, Κωστόπουλος, Μαρτίνος, Σουλελές, Αργυρός, Αλμπέρτο, Εσόνο, Γκόμεζ, Γουόρντεν, Καραπέτσας, Νάστος, Λουκίνας, Χαλούλος, Θέος.

Last modified onΤρίτη, 09 Απρίλιος 2013 16:17

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep