Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 62

«Ο Ηρακλής δεν πεθαίνει»

Ο Μάκης Κατσαβάκης Ο Μάκης Κατσαβάκης

Τόνισε ο τεχνικός του Γηραιού, Μάκης Κατσαβάκης.

 

Ο Μάκης Κατσαβάκης με δηλώσεις του σε αθλητική εφημερίδα τόνισε πως θα περιμένει τις τελικές προσπάθειες του Ανδρέα Παντελή για να αποφύγει ο Ηρακλής τη Δ' Εθνική και κατόπιν θα αποφασίσει εάν θα παραμείνει στην ομάδα.

 

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε στην «Εξέδρα»:


«Οι προπονήσεις έχουν σταματήσει εδώ και καιρό. Πλέον μετά και την απόφαση που πήρε η ΕΕΑ, οι παίκτες που είχαν απομείνει στο ρόστερ και με χίλια ζόρια διατηρούσαμε ένα κορμό, έμειναν και τυπικά ελεύθεροι. Εμείς προσπαθούσαμε να κάνουμε την δουλεία μας και να μείνουμε ανεπηρέαστοι όσο μπορούσαμε. Δεν ήταν όμως και εύκολο».

Οσο για την επόμενη ημέρα στον Ηρακλή ο Ελληνας τεχνικός είπε: «περιμένω και εγώ όπως όλοι. Η ενημέρωση που έχω από τον κ. Παντελή είναι πως κάνει προσπάθειες για να αποφύγει η ομάδα την Δ’ Εθνική», είπε και πρόσθεσε: «Εκανα υπομονή όλο αυτό το διάστημα, αλλά και εγώ είμαι επαγγελματίας. Θα περιμένω όμως τον πρόεδρο και θα αποφασίσω αν θα παραμείνω στον Ηρακλή ή όχι».

Καταλήγοντας, είπε: «Ο Ηρακλής είναι μια ομάδα με τεράστια ιστορία και κόσμο. Ο Ηρακλής δεν θα πεθάνει ποτέ. Θα βρει τον δρόμο του και θα επιστρέψει σύντομα και πάλι στην μεγάλη κατηγορία».

Last modified onΠέμπτη, 09 Μάιος 2013 14:01

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep