Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 62

Κριβοκάπιτς: «Υπομονή… ανόδου»

Ο Ράντοβαν Κριβοκάπιτς έστειλε μήνυμα στους φίλους του Ηρακλή και ζήτησε υπομονή για την επίτευξη του στόχου.

Ο Μαυροβούνιος επιθετικός του «Γηραιού» φιλοξενήθηκε στο «Αθλητικό Μετρόπολις» και αναφέρθηκε, τόσο στον τραυματισμό του, όσο και στην πορεία τψν «κυανόλευκων» στο πρωτάθλημα. Αναλυτικά δήλωσε:

«Ελπίζω να επιστρέψω όσο το δυνατόν πιο γρήγορα. Χθες, έκανα μαγνητική και έχω ένα αιμάτωμα το οποίο δεν φαίνεται να είναι πολύ σοβαρό, αλλά θα χρειαστεί χρόνο. Μπορεί και δύο, μπορεί και τρεις εβδομάδε. Μπορώ να πω ότι είμαι ικανοποιημένος, αλλά σίγουρα μπορούσα και καλύτερα. Ο Ηρακλής πρέπει αν είναι ψηλά και όσο δεν είναι, σημαίνει ότι δεν πήραμε τα αποτελέσματα που έπρεπε. Όταν θα φτάσουμε στην πρώτη θέση τότε θα είμαι ευχαριστημένος». 

Για το παιχνίδι με τον Απόλλωνα Σμύρνης«Δείξαμε ότι μπορούμε να παίξουμε πολύ καλό ποδόσφαιρο. Είχαμε ευκαιρίες, είχαμε καλή κυκλοφορία της μπάλας και είναι κρίμα που δεν μπορέσαμε να πάρουμε τους τρεις βαθμούς». 

Για το πρόβλημα στις στημένες φάσεις«Εκεί πράγματι, έχουμε πρόβλημα. Και δεν είναι θέμα δουλειάς γιατί έχουμε δουλέψει πολύ στις προπονήσεις πάνω στον συγκεκριμένο τομέα. Ίσως είναι θέμα ψυχολογίας. Αν κάνουμε ένα σερί δύο- τριών νικών, αν πάψουμε να δεχόμαστε εύκολα γκολ, τότε θα το ξεπεράσουμε και αυτό». 

Για την πορεία του Ηρακλή συνολικά στο πρωτάθλημα:«Χρειάζεται υπομονή κι όλα θα πάνε καλά. Χρειάζεται –όπως προείπα- να κάνουμε ένα καλό σερί, να ανέβουμε βαθμολογικά και ψυχολογικά και τότε πιστεύω ότι θα τα καταφέρουμε». 

Για τη δυναμικότητα του φετινού πρωταθλήματος: «Είναι πολύ απρόβλεπτο. Όλα τα παιχνίδια μπορείς να τα κερδίσεις και όλα να τα χάσεις». 

Σε ότι αφορά στο μήνυμα που θέλει να στείλει στους φίλους του Ηρακλή είπε: «Να είναι πάντα κοντά και να μας στηρίζουν, διότι εγώ προσωπικά, αλλά και όλη η ομάδα θέλουμε να ανέβουμε και να είμαστε του χρόνου στη Σούπερ Λίγκα. Οι προϋποθέσεις υπάρχουν, αλλά πρέπει να μείνουμε ενωμένοι και να κάνουμε μόνο λίγο υπομονή. Να πάρουμε τις δύο νίκες στην έδρα μας και η ψυχολογία μας θα αλλάξει». 

Για τα εκτός έδρας παιχνίδια: «Τώρα φαίνεται ότι μακριά από το Καυτανζόγλειο παίζουμε καλύτερα, αλλά ας μην ξεχνάμε ότι στην έδρα μας, ο αντίπαλος παίζει μαζική άμυνα και αυτό κάνει το έργο μας δύσκολο. Όλα τα παιχνίδια φέτος ξεκίνησαν από το 0-1 και έπειτα τρέχαμε να βάλουμε δύο και τρία γκολ για να το γυρίσουμε. Και αυτό για να συμβεί σημαίνει ότι χρειάζεται πολύ δουλειά στο γήπεδο».

Την Τετάρτη (14/11) όσοι έπαιξαν βασικοί έκαναν αποθεραπεία, ενώ ατομικό ακολούθησαν οι Νατσούρας, Λιαπάκης, Γεωργίου, Λιόλιος, Χιονίδης, Κριβοκάπιτς.

Last modified onΠέμπτη, 15 Νοέμβριος 2012 13:30

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep