Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 62

«Δεν γίναμε Μπαρτσελόνα»

Ο Παληγεώργος (αριστερά στη φωτ.). Ο Παληγεώργος (αριστερά στη φωτ.).

Ο Χρήστος Παληγεώργος αναφέρθηκε στη νίκη του Ηρακλή επί των Ψαχνών και τόνισε ότι πρέπει η ομάδα να κρατήσει χαμηλά τη μπάλα για να επιτευχθεί ο στόχος ανόδου.

Ο έμπειρος αμυντικός του Γηραιού μίλησε στο "Αθλητικό Μετρόπολις" και μίλησε...

Για τη νίκη με 0-3 επί του Ηρακλή Ψαχνών: «Ήταν καιρός να κάνουμε μια μεγάλη νίκη. Ήμασταν διαβασμένοι και σοβαροί. Βρήκαμε έναν πολύ καλό αγωνιστικό χώρο, κάναμε αυτά που μας είπε ο προπονητής μας και μετουσιώσαμε τις φάσεις σε γκολ. Δεν ήταν περίπατος, το παιχνίδι ήταν ισορροπημένο αλλά δεν απειληθήκαμε σε κανένα σημείο. Είχαμε ευκαιρίες και στο πρώτο ημίχρονο να σκοράρουμε αλλά δεν τα καταφέραμε. Ήταν μια σημαντική νίκη και κρατάμε τους τρεις βαθμούς. Δεν έχουμε άλλες μέρες να κοιτάξουμε το χθεσινό παιχνίδι».
Για το αν πρέπει να κρατήσουν χαμηλά την μπάλα όπως δήλωσε ο Γιάννης Χατζηνικολάου: «Έχει δίκιο ο κ. Χατζηνικολάου. Το Σάββατο έχουμε παιχνίδι με τον δεύτερο της βαθμολογίας Απόλλωνα και πρέπει να κοιτάξουμε το παιχνίδι. Δε γίναμε ξαφνικά Μπαρτσελόνα».
Για τη βαθμολογία και τις πολλές ομάδες που παλεύουν για την άνοδο: «Δεν κοιτάμε τη βαθμολογία αλλά κάθε ματς ξεχωριστά. Πρέπει να εκμεταλλευτούμε την έδρα μας. Χάνουμε βαθμούς στο Καυταντζόγλειο, είναι ντεσαβαντάζ για μας που ο αντίπαλος κλείνεται. Επίσης είναι κακός ο αγωνιστικός χώρος στο Καυταντζόγλειο».
Για την σχέση του με τον Γιάννη Χατζηνικολάου: «Δε θεωρούμαι παιδί του Χατζηνικολάου. Ήμασταν μαζί στον Πλατανιά, αλλά εμένα με προσέγγισε η διοίκηση για να έρθω».
Για το αν έχει αλλάξει κάτι με την πρόσληψη του Γιάννη Χατζηνικολάου: «Δεν είμαι ικανός για να κρίνω προπονητές και δεν είναι αυτή η δουλειά μου. Σίγουρα είναι νωρίς ακόμα και δεν έχει περάσει πολύς καιρός από όταν ήρθε ο κ. Χατζηνικολάου αλλά δεν θα τον κρίνω εγώ».
Για το αν θα ανέβει ο Ηρακλής: «Πρέπει να τον ανεβάσουμε τον Ηρακλή. Δεν είναι εκεί η θέση του. Όλοι οι αντίπαλοι μένουν άναυδοι. Η ατμόσφαιρα στο γήπεδο είναι για τη Σούπερ Λιγκ».
Για το παιχνίδι με τον Απόλλωνα Σμύρνης: «Πρέπει να παρουσιαστούμε σοβαροί. Θα μελετήσουμε τον αντίπαλο και αν κάνουμε αυτά που θα μας πει ο προπονητής και θα προσπαθήσουμε να κερδίσουμε».

 

* Κάρτες έχουν συμπληρώσει για τον Ηρακλή οι Νέστορας Στεφανίδης, Χρήστος Παληγεώργος και Σταύρος Βαγγελόπουλος. Ο πρώτος θα πρέπει να λείψει σε δύο παιχνίδια, ενώ οι άλλοι δύο σε ένα.

Last modified onΤρίτη, 19 Μάρτιος 2013 15:09

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep