Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 62

«Ταπεινά για την άνοδο»

Ο Γιάννης Χατζηνικολάου τόνισε πως δεν πρέπει να πάρουν αέρα με αυτή τη νίκη στα Ψαχνά. Ο Γιάννης Χατζηνικολάου τόνισε πως δεν πρέπει να πάρουν αέρα με αυτή τη νίκη στα Ψαχνά.

Ο Γιάννης Χατζηνικολάου μετά τη νίκη με 3-0 του Ηρακλή στα Ψαχνά είπε πως δεν πρέπει να πάρουν αέρα και να συνεχίσουν την προσπάθεια.

Ο τεχνικός του Ηρακλή τόνισε πως η νίκη αυτή καλύπτει μερικά από τα άσχημα αποτελέσματα εντός έδρας και είναι σε μια έδρα που δεν θα περάσουν πολλές ομάδες.

«Καταφέραμε να πάρουμε ένα τρίποντο σε μια έδρα που δύσκολα θα περάσουν άλλες ομάδες. Σαν έδρα, σαν ομάδα και σαν πίεση. Ειδικά στο πρώτο ημίχρονο μας πίεσαν αρκετά. Θα ήθελα να δώσω συγχαρητήρια στους ποδοσφαιριστές μας, καλύψαμε κάποια ματς που χάσαμε στην έδρα μας. Δεν χρειάζεται να παίρνουμε πολύ αέρα, όσο το δυνατόν πιο ταπεινά για να κυνηγήσουμε το στόχο μας. Εύχομαι στα Ψαχνά συγχαρητήρια, για αυτό που κατάφεραν μέχρι τώρα και μακάρι να συνεχίσουν γιατί οι ομάδες της επαρχίας χρειάζονται και δίνουν αισιοδοξία και το κάτι διαφορετικό στο ελληνικό ποδόσφαιρο».

Τι κρατάτε από το σημερινό παιχνίδι;

«Εκτός από το τρίποντο, την καλή διάθεση και το πάθος που είχαν τα παιδιά, την πάρα πολύ καλή εικόνα του δευτέρου ημιχρόνου και την αισιοδοξία για τη συνέχεια».

Ποια είναι τα δεδομένα για τη συνέχεια που έχει διαδοχικά ματς;

«Δεν ξέρω τώρα που θα αρχίσουν τα συνεχόμενα παιχνίδια, οι κάρτες και η κούραση κατά πόσο θα έχουμε όλους τους ποδοσφαιριστές μας φρέσκους γιατί είχαμε χτιστεί σαν μια ομάδα για την Γ’ Εθνική. Καταλαβαίνετε πως το βάθος της ομάδας έχει μεγάλη σημασία σε ένα πρωτάθλημα με τόσα ματς και παιχνίδια κάθε τέσσερις μέρες. Θα πρέπει να προσέξουμε τη διαχείριση».

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep