Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 62

Ανακοίνωση στήριξης στα Ψαχνά

Οι φίλαθλοι του Ηρακλή Ψαχνών με ανακοίνωσή τους στήριξαν τεχνική ηγεσία και ποδοσφαιριστές.

Ο υπό σύσταση σύνδεσμος φιλάθλων της ομάδας της Εύβοιας εξέδωσε ανακοίνωση μία ημέρα μετά την ήττα (3-0) από τον Ηρακλή και σημείωσε ότι στηρίζει, τόσο τους ποδοσφαιριστές, όσο και την τεχνική ηγεσία. Έδωσε το σύνθημα, ώστε οι «πράσινοι» να κοιτάξουν μπροστά, ενώ συνεχάρη τον Ηρακλή για τη νίκη και τους οπαδούς του για την αξιοπρεπή παρουσία τους.

Αναλυτικά ανέφεραν:

«Κυρίες και κύριοι. Αγαπητοί φίλαθλοι,παράγοντες και ποδοσφαιριστές της ομάδας.

Με την παρούσα ανακοίνωση σήμερα 19/3/2013 θα θέλαμε να σας γνωστοποιήσουμε τα εξής:

H δημιουργία του συνδέσμου φιλάθλων Ηρακλή Ψαχνών η οποία είχε προαναγγελθεί προ 3 περίπου μηνών βρίσκεται σε εξέλιξη,και υπάρχουν συνεχείς συναντήσεις ανάμεσα στην διοίκηση της ομάδας και τους φιλάθλους της. Ευχαριστούμε τους φιλάθλους του Ηρακλή Θεσσαλονίκης για την αξιοπρεπή τους παρουσία στο γήπεδό μας και τους συγχαίρουμε για την νίκη.

Δηλώνουμε έμπρακτα την στήριξή μας στην αγαπημένη μας ομάδα τον Ηρακλή Ψαχνών και τον προπονητή μας κο Γιώργο Βαζάκα και καλούμε όλους όσους αγαπούν την ομάδα να πράξουν ανάλογα. Ο Ηρακλής Ψαχνών είναι η δική μας ομάδα, η ομάδα που μας έχει κάνει, μας κάνει και θα μας κάνει πάντα περήφανους. Συνεχίζουμε τον αγώνα μας και κοιτάμε μπροστά.

Οι φίλαθλοι του Ηρακλή Ψαχνών».

Πηγή: athlitika-psaxniwths.blogspot.gr

Last modified onΤρίτη, 19 Μάρτιος 2013 18:48

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep