Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 62

«Θα βρούμε τον δρόμο μας»

Ο Γιώργος Βαζάκας τόνισε πως το πέναλτι του Ρεπετσά ήταν από την ένταση και θα μπορούσε να μην είχε γίνει. Ο Γιώργος Βαζάκας τόνισε πως το πέναλτι του Ρεπετσά ήταν από την ένταση και θα μπορούσε να μην είχε γίνει.

Ο Γιώργος Βαζάκας είπε πως μια ήττα δεν μπορεί να γκρεμίσει ό,τι έχει χτίσει μέχρι τώρα ο Ηρακλής Ψαχνών και το σκορ δεν πρέπει να παρασύρει κανέναν.

«Μέχρι τώρα έχουν κάνει μια τρομερή προσπάθεια και δεν σημαίνει πως ένα αποτέλεσμα θα μας κάνει να εγκαταλείψουμε. Θα βρούμε πάλι το δρόμο μας και σας έχω πει ότι ο Ηρακλής Ψαχνών θα είναι από τις ομάδες που θα πρωταγωνιστήσουν».

Στις λεπτομέρειες τόνισε πως κρίθηκε η αναμέτρηση στα Ψαχνά, ο τεχνικός της ομάδας της Εύβοιας και πως το 3-0 δεν δείχνει την εικόνα της αναμέτρησης.

«Ηταν ένα παιχνίδι που το θέλαμε πάρα πολύ. Είχαμε προετοιμαστεί πολύ καλά, γιατί ξέραμε πως με μια νίκη επί του Ηρακλή θα ξεχώριζε η τετράδα και θα αφήναμε έναν αντίπαλο πίσω. Δεν ήταν, όμως, εύκολο παιχνίδι από την αγωνιστική πλευρά. Ξέρουμε ότι ο Ηρακλής παρουσιάζεται εκτός έδρα καλύτερος από ότι στην έδρα του και οι παίκτες ήταν προετοιμασμένοι. Προσπάθησαν με όλα τα όπλα, παίξαμε κάτω την μπάλα, αλλά δεν καταφέραμε να δημιουργήσουμε τις προϋποθέσεις για να το πάρουμε το παιχνίδι.

Φάνηκε πως θα κριθεί στην λεπτομέρεια και στο 83ο λεπτό έγινε αυτή η φάση που πέναλτι που ήταν και από εκεί και πέρα τελείωσε. Δεν μένω στο σκορ του 3-0, αλλά στο αποτέλεσμα. Αφού μείναμε με δέκα παίκτες, οι παίκτες προσπάθησαν να αντιδράσουν όπως και έπρεπε. Από τη διάθεση των ποδοσφαιριστών μου είμαι ευχαριστημένος. Μέχρι τώρα έχουν κάνει μια τρομερή προσπάθεια και δεν σημαίνει πως ένα αποτέλεσμα θα μας κάνει να εγκαταλείψουμε. Θα βρούμε πάλι το δρόμο μας και σας έχω πει ότι ο Ηρακλής Ψαχνών θα είναι από τις ομάδες που θα πρωταγωνιστήσουν. Δεν λέει τίποτε το αποτέλεσμα, κρίθηκε στις λεπτομέρειες το παιχνίδι, το σκορ φαίνεται μεγάλο, γιατί έγινε μετά το 83ο λεπτό, αλλά θα έρθουν και άλλα παιχνίδια που θα τα πάρουμε».

«Μην παρασύρεστε από την ήττα που ήρθε στο 83ο λεπτό, ενώ το παιχνίδι πήγαινε για το 0-0. Μια ήττα δεν θα γκρεμίσει ό,τι χτίσαμε μέχρι τώρα. Αυτά τα παιδιά που ήρθαν και εκείνα που ήταν στην ομάδα δίνουν τα πάντα για να προχωρήσει η ομάδα».

Γιατί ο Ηρακλής Ψαχνών δεν κατάφερε να δημιουργήσει φάσεις;

«Παίζαμε με έναν αντίπαλο που έχει τους ίδιους στόχους και μια καλή ομάδα. Αγωνιστικά αν το αναλύσεις το παιχνίδι εκεί θα πήγαινε, σφιχτή άμυνα ο Ηρακλής, εμείς ρισκάραμε και βγήκαμε μπροστά και κάποια στιγμή στο δεύτερο ημίχρονο ήρθε και η κόπωση. Προσπαθήσαμε να πάρουμε το παιχνίδι και δώσαμε ενέργεια. Αυτό εκμεταλλεύθηκε ο Ηρακλής σε μια στιγμή που βρήκε ανοικτή την άμυνα μας και έγινε το πέναλτι. Στη φάση αυτή ο ποδοσφαιριστής ενήργησε περισσότερο με το ένστικτο και λιγότερο με το μυαλό. Θα μπορούσε να αφήσει τη φάση, έγινε ένα πέναλτι που θα μπορούσα να το πω ανόητο. Θα μπορούσε να είχε μπει γκολ αν δεν γινόταν το πέναλτι, αλλά δεν θα μέναμε με δέκα παίκτες. Είχαμε το χρόνο να το παλέψουμε. Έγινε το πέναλτι, μπήκε το γκολ και άλλαξαν οι αναλογίες. Κρίθηκε στις λεπτομέρειες το παιχνίδι, σε μια επικίνδυνη φάση, αφού μέχρι τότε δεν είχαν γίνει φάσεις κατάφερε να κερδίσει το πέναλτι, άλλαξαν όλες οι ισορροπίες και πήρε το παιχνίδι».

Μέχρι τον Δεκέμβρη όλο το βάρος έπεσε σε 14 ποδοσφαιριστές, έγιναν μεταγραφές για να υπάρχει ενίσχυση, αλλά δεν υπήρξε βοήθεια από τον πάγκο σήμερα.

«Αυτό το λες εσύ. Η ομάδα έχει 19 ματς αήττητη, τα παιδιά όλα βοηθάνε. Μην παρασύρεστε από την ήττα που ήρθε στο 83ο λεπτό, ενώ το παιχνίδι πήγαινε για το 0-0. Μια ήττα δεν θα γκρεμίσει ό,τι χτίσαμε μέχρι τώρα. Αυτά τα παιδιά που ήρθαν και εκείνα που ήταν στην ομάδα δίνουν τα πάντα για να προχωρήσει η ομάδα. Δεν παρασύρομαι εγώ που ήρθε το σκορ 3-0, δεν λέει για εμένα τίποτε αυτό. Στο 83ο λεπτό έγινε ένα λάθος και το πληρώσαμε έτσι. Θα μπορούσε να γίνει κάτι ανάλογο στον Ηρακλή και να συμβεί το αντίθετο. Στο γήπεδο ήταν δύο ισάξιες ομάδες, δύο ισοδύναμες ομάδες».

Last modified onΠαρασκευή, 11 Απρίλιος 2014 21:11

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep