Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 62

Μετρούν βαθμό και απώλειες

Ο Στάθης Σταθόπουλος δεν υπολογίζει για την αναμέτρηση με τον Φωκικό τον Μπάμπη Μπακάλη. Ο Στάθης Σταθόπουλος δεν υπολογίζει για την αναμέτρηση με τον Φωκικό τον Μπάμπη Μπακάλη.

Στον Θρασύβουλο μπορεί να πήραν σημαντικό βαθμό στα Μέγαρα με τον Βύζαντα, αλλά «αποκόμισαν» και αρκετά προβλήματα.

Η ισοπαλία στα Μέγαρα διατήρησε την απόσταση που είχε η ομάδα της Φυλής με τις δύο τελευταίες θέσεις του υποβιβασμού. Η προπόνηση της Πέμπτης είχε αποθεραπεία για όσους αγωνίστηκαν με τον Βύζαντα και πιο έντονο πρόγραμμα για όσους δεν έπαιξαν.

Ο προπονητής της ομάδας, Στάθης Σταθόπουλος, μετρά δύο ακόμη προβλήματα μετά το ματς της Τετάρτης, αφού ο Ανδρέας Αρκουμάνης έκανε υπέρηχο για να διαπιστωθεί αν είναι σοβαρό το πρόβλημα τραυματισμού που έχει, ενώ ο Κώστας Σταυροθανασόπουλος συμπλήρωσε τέσσερις κίτρινες κάρτες και θα απουσιάσει σε ένα από τα επόμενα ματς.

Από την αναμέτρηση της Κυριακής με τον Φωκικό θα λείψει ο Μπάμπης Μπακάλης που έχει δηλωθεί ως τιμωρημένος. Ο Αγκόλι συνεχίζει να κάνει ατομικό πρόγραμμα, αφού δεν έχει ξεπεράσει το πρόβλημα τραυματισμού του, ενώ ο τερματοφύλακας της ομάδας Ηλίας Μαρούλης υποβλήθηκε σε αρθροσκόπηση λόγω προβλήματος στον μηνίσκο και θα απουσιάσει για αρκετές εβδομάδες.

Last modified onΠέμπτη, 14 Μάρτιος 2013 17:09

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep