Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 62

Σταθόπουλος: «Θετικό αποτέλεσμα»

Ικανοποιημένος από τον πόντο στα Μέγαρα ο προπονητής του Θρασύβουλου, Στάθης Σταθόπουλος.

Μετά τη «λευκή» ισοπαλία με τον Βύζαντα ο Σταθόπουλος ανέφερε: «Παίξαμε ένα δυνατό και καθαρό παιχνίδι κόντρα στον Βύζαντα. Και οι δύο ομάδες έχουν τον ίδιο στόχο. Ο Βύζας καθ’ όλη την διάρκεια του παιχνιδιού είχε την πρωτοβουλία των κινήσεων. Στο πρώτο ημίχρονο, ο Βύζας επιτιθόνταν από τα πλάγια, χωρίς ωστόσο να κάνει το κάτι ιδιαίτερο. Στο δεύτερο ημίχρονο, δυσκόλεψαν τα πράγματα για εμάς. Ο Βύζας κέρδισε πολλές στημένες φάσεις. Σημαντικό σημείο του παιχνιδιού ήταν η εξαιρετική απόκρουση του Σταυριανού στην κεφαλιά του Κρολ. Είμαστε ευχαριστημένοι από αυτό το αποτέλεσμα».

Ο αμυντικός, Ξενοφών Πάνος τόνισε: «Σήμερα δεν παίξαμε καλά. Πήραμε την ισοπαλία και είμαστε ευχαριστημένοι με αυτό. Συνεχίζουμε την προσπάθειά μας. Έχουμε την δυνατότητα να σωθούμε».

Ο πρόεδρος της ΠΑΕ, Σωτήρης Μασούρης δήλωσε από την πλευρά του: «Ευχαριστούμε την διοίκηση του Βύζαντα για την άψογη φιλοξενία. Οι οπαδοί του ήταν άψογοι. Έχω βοηθήσει τον Βύζαντα κατά το παρελθόν, με όποιον τρόπο μπορούσα. Του έχω παραχωρήσει ακόμη και το γήπεδό μας για να παίξει. Πρέπει να είμαστε συμφιλιωμένα σωματεία και όλα τα άλλα να τα απορρίψουμε…».

Last modified onΤετάρτη, 13 Μάρτιος 2013 21:14

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep