Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 62

Χουάντερσον: «Άνοδος... 100%»

Ο Βραζιλιάνος τερματοφύλακας του Ηρακλή, Χουάντερσον, δηλώνει ευτυχισμένος στον Γηραιό και βέβαιος για την άνοδο στη Σούπερ Λίγκα.

«Μου αρέσουν οι φίλαθλοι μας και πάντα είναι δίπλα μας σε όλους τους αγώνες για να μας δωσoυν δύναμη. Μερικές φορές στεναχώριουνται ή νευριάζουν . Ξέρω ότι ο Ηρακλής δεν είναι ομάδας Β΄ Εθνικής και αυτοί το ξέρουν. Να έχουν λίγη υπομονή και να είναι μαζί μας στα δύσκολα όπως κάνουν τώρα και μας εμψυχώνουν σε αυτά τα παιχνίδια. Τα υπόλοιπα παιχνίδια που έχουμε περισσότερο κόσμο. Γιατί είναι σημαντικό για μας να βρίσκονται στο πλευρό μας και να είναι ο 12ος παίκτης. Αυτό που μπορώ να τους πω μονό είναι πως θα πανηγυρίσουμε μαζί ένα γκολ που θα πετυχω στο μέσα στο πέταλο» είπε στο iraklis1908.gr ο Χουάντερσον.

Για τους λόγους που ανανέωσε σχολίασε: «Είμαι ευχαριστημένος που ήρθα στον Ηρακλή. Είναι μεγάλη ομάδα , έκανα ανανέωση γιατί στους έξι μήνες που είμαι εδώ αγάπησα την ομάδα πολύ. Υπάρχουν σοβαροί άνθρωποι που μου φέρθηκαν σωστά . Ένας άλλος λόγος είναι ότι πιστεύω πως θα ανεβούμε 100% στην Σουπερ Λίγκ».

Για τον ανταγωνισμό που υπάρχει στο πρωτάθλημα είπε: «Από την αρχή είναι με το ίδιο στυλ, δεν άλλαξε κάτι. Ο Εργοτέλης που είναι πρώτος μπορεί να χάσει από τον καθένα. Το πρωτάθλημα έχει ισορροπία. Μετά από 8 αγώνες θα ξεκαθαρίσει το τοπίο. Τότε θα φάνει ποιες ομάδες έχουν δύναμη. Πολλά παιχνίδια έπρεπε να κερδίσουμε και είχαμε ευκαιρία. Δεν μπόρεσα να καταλάβω γιατί δεν το καταφέραμε. Έχουμε διαιτησία που πολλές φορές είναι αλλοπρόσαλλη. Το γήπεδο μας δεν μας βοηθάει καθόλου. Είναι ντροπή αυτός ο αγωνιστικός χώρος. Δεν μπορείς να παίξεις έτσι ποδόσφαιρο. Ούτε σε ερασιτεχνικό δεν υπάρχουν τέτοια γήπεδα και αυτό μας επηρεάσει. Με όλο τον σεβασμό η ομάδα παίζει καλύτερα έξω παρά μέσα για το γήπεδο».

Για τον τερματοφύλακα που έχει ως πρότυπο επεσήμανε: «Ο Ροτζέριο Σένι. Πιστεύω ότι ο καθρέπτης μου είναι αυτός ο τερματοφύλακας γιατί έχει προσωπικότητα και είναι επαγγελματίας. Διαθέτει μια νοοτροπία που με αρέσει και έχει καταφέρει να σκοράρει και περισσότερα από 60 γκολ με την Σαο Πάολο».

 

Για το ματς με τη Νίκη Βόλου: «Παίξαμε καλά και μπορούσαμε να κερδίσουμε. Δεν είχαμε τύχη σε ορισμένες φάσεις και είχαμε καλές ευκαιρίες. Ο αντίπαλος τερματοφύλακας ήταν καλός και συγκεντρωμένος και κράτησε ανέπαφη την ομάδα στην προσπάθεια του Φερνάντεζ. Στο β' μέρος είχαμε ευκαιρίες ειδικά στις στημένες μπάλες . Γενικά έχουμε βελτιωθεί επιθετικά και είμαστε περισσότερο επιθετικογενης. Μπορούσαμε να είχαμε σκοράρει με τον Σουλίδη , ενώ είχαμε καθαρό γκολ με Ισαάκ και το ακύρωσε ο διαιτητής . Για μένα η ομάδα έχει ανέβει αγωνιστικά και οι παίκτες εμπιστοσύνη στον εαυτό τους».

Για το ρεπό που υπάρχει ενόψει του αγώνα με τον Εργοτέλη τόνισε: «Πιστεύω θα είναι καλό και θα ξεκουραστούμε λίγο. Κάναμε ένα ταξίδι στην Αθήνα που διήρκησε δέκα ώρες . Για έναν αθλητή είναι κουραστικό . Αλλά πιστεύω ότι η ομάδα έχει αντιδράσει καλά στις τελευταίες αναμετρήσεις. Οι παίκτες είναι σε καλή κατάσταση . Θα πρέπει να μεταφέρω τα συγχαρητήρια για τον γυμναστή της ομάδας που κράτησε αυτό το επίπεδο στους παίκτες . Αυτές τις μέρες που θα ξεκουραστούμε θα είναι καλό για εμάς ώστε να είμαστε σε πολύ καλή κατάσταση με τον Εργοτέλη».

 

Πηγή: iraklis1908.gr

Last modified onΤρίτη, 05 Μάρτιος 2013 18:26

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep