Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 62

Ανασυντάσσουν δυνάμεις στον Γηραιό

Ο Ηρακλής έχει μπροστά του δέκα ημέρες μέχρι το επόμενο παιχνίδι του, με τον Εργοτέλη στο Καυτανζόγλειο.

Έπειτα από ένα πολύ... σκληρό δεκαήμερο, κατά το οποίο ο Ηρακλής έδωσε τέσσερα παιχνίδια, το ρεπό της Δευτέρας (4/3) ήρθε να ανακουφίσει τους ποδοσφαιριστές, προτού μπουν και πάλι στα βάσανα των προπονήσεων. Εξάλλου, την επόμενη αγωνιστική ο Γηραιός δεν δίνει παιχνίδι, γιατί έχει το ρεπό του. Οπότε σε δέκα ημέρες είναι το ματς πρωταθλήματος, με τον Εργοτέλη, την Τετάρτη (13/3).
Αυτό σημαίνει ότι οι «κυανόλευκοι» έχουν τη δυνατότητα να αποφορτιστούν και να γεμίσουν μπαταρίες για τη συνέχεια. Ο Γιάννης Χατζηνικολάου θα υπολογίζει μέχρι τότε και τον Αντώνη Νατσούρα που είχε τραυματιστεί στο ματς με τον Παναιτωλικό, ενώ και ο Παπαστεριανός εξέτισε την ποινή του.
Από εκεί και πέρα, στα άμεσα σχέδια που αφορούν την ομάδα είναι οι εργασίες που θα γίνουν στον αγωνιστικό χώρο του Καυτανζογλείου. Είναι σαφές ότι ο χλοοτάπητας είναι σε τραγική κατάσταση και, όπως λένε οι αρμόδιοι, άμεσα θα γίνουν όλες οι απαραίτητες ενέργειες, ώστε παιχνίδι με παιχνίδι ο αγωνιστικός χώρος να είναι όλο και καλύτερος.

Last modified onΔευτέρα, 04 Μάρτιος 2013 16:10

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep