Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 62

«Δεν πηδάμε από το καράβι»

Ο πρόεδρος του Θρασύβουλου, Σωτήρης Μασούρης τόνισε ότι οι «πράσινοι» αν πεθάνουν θα το κάνουν με ψηλά το κεφάλι.

Σε δηλώσεις του μετά την ήττα (1-0) από τη Δόξα Δράμας ο Μασούρης αναφέρθηκε στα μεγάλα οικονομικά προβλήματα που αντιμετωπίζει η ομάδα της Φυλής.

Αναλυτικά ανέφερε:

«Πήρα την ευθύνη να διευθύνω πριν δύο χρόνια ένα απόλυτα υγειές σωματείο.Μια ευθύνη πολύ βαριά. Ο Θρασύβουλος αυτή την στιγμή συζητιέται όσο καμία άλλη ομάδα και αυτό γιατί ποτέ δεν κάναμε προσπάθεια να κρύψουμε το πρόβλημα. Πριν δύο μέρες φτάσαμε σε οριακό σημείο να μην μπορέσουμε να ανέβουμε στην Δράμα, βρήκα απίστευτη συμπαράσταση αρωγή από τα παιδιά και τον Στάθη τον Σταθόπουλο που μας στηρίζει με τον καλύτερο τρόπο εμπνέοντας τους παίκτες. Είμαστε μια οικογένεια που περνάει μια κρίση που είναι γενικότερη. Εμείς προβάλουμε την αντίστασή μας με ένα μεγαλείο ψυχής.

Με την βοήθεια του Θεού και την συμπαράσταση κάποιων ανθρώπων, όλοι εμείς που έχουμε μεγάλο μερίδιο ευθύνης με πρώτο εμένα, θα ορθώσουμε το ανάστημα μας αντλώντας δύναμη από την προσπάθεια αυτών των παιδιών. Για να δώσουμε ελπίδα σε όλους. Εδώ πλέον δεν δικαιούται κανείς να απουσιάζει. Εμείς είμαστε εδώ και όποια και αν είναι η τελική εξέλιξη θα την δώσουμε με αξιοπρέπεια. Δεν κιοτεύουμε και δεν πηδάμε από το καράβι. Η ομάδα μας είναι όρθια γιατί υπάρχουν κάποιοι άνθρωποι που υπερβάλουν τον εαυτό τους. Εμείς την μάχη μας θα την δώσουμε και αν είναι να πεθάνουμε θα το κάνουμε με το κεφάλι ψηλά».

Μπακάλης: «Διαλυόμαστε»

Ο αμυντικός μέσος των «πράσινων», Πάρης Μπακάλης έστειλε μήνυμα στους ιδιοκτήτες της ΠΑΕ, λέγοντας: ««Ήρθαμε να παίξουμε με μια ομάδα με ποιοτικούς παίκτες, να πάρουμε κάτι θετικό. Στο πρώτο ημίχρονο κάναμε αυτό που θέλαμε, να κρατήσουμε το μηδέν και να αγχώσουμε την Δόξα. Είχαμε τον Σταυριανό σε καλή μέρα, δεχθήκαμε το γκολ αλλά προσπαθήσαμε να κάνουμε κάποια πράγματα, αλλά δεν τα καταφέραμε. Όλοι οι παίκτες και ειδικά οι μικροί, περνάνε καταστάσεις που δεν μπορείτε να φανταστείτε.

Τα προβλήματα είναι τεράστια. Υπάρχει ένας άνθρωπος που τρέχει μόνος του τα πάντα (αναφέρεται στον πρόεδρο της ΠΑΕ) και εγώ δεν έχω γνωρίσει κάποιον άλλο στην ομάδα. Ο μόνος που έχω γνωρίσει είναι ο κύριος Μασούρης, που την έχει χρεωθεί κάποια χρόνια πριν. Η κατάσταση μας είναι λίγο πριν την διάλυση. Ο άνθρωπος μας ζήτησε μια πίστωση χρόνου. Του την δώσαμε. Αλλά αν δεν γίνουν και από κάποιους άλλους κάποια πράγματα η ομάδα αυτή θα σταματήσει να υπάρχει. Το λέω εδώ στην Δράμα για να το ακούσουν κάποιοι στην Αθήνα».

Last modified onΚυριακή, 20 Ιανουάριος 2013 23:45

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep