Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 62

«Απέμεινε η αξιοπρέπεια»

Βέλη του Στάθη Σταθόπουλου στον Ξενοδόχοφ και κραυγή αγωνίας για το μέλλον του Θρασύβουλου.

Ο τεχνικός της ομάδας της Φυλής ανέφερε μετά την ήττα (1-0) από τη Δόξα Δράμας: «Με βάση την δυναμικότητα αυτής της ομάδας που μπόρεσε να κάνει αυτή την αποστολή στη Δράμα θα έλεγα ότι θα πρέπει να είμαι πολύ ευχαριστημένος από την προσπάθεια που έκαναν τα παιδιά. Ιδιαίτερα θα εξάρω τον Σταυριανό γιατί από την Παρασκευή το βράδυ είναι άρρωστος και όμως ήρθε να παίξει σε αντίθεση με τον άλλο τερματοφύλακα μας τον κύριο Ξενοδόχοφ, ο οποίος φρόντισε να εγκαταλείψει την αποστολή στις 1.30 την νύχτα και να μείνει στην Αθήνα. Δύο διαφορετικοί χαρακτήρες αθλητών, ο ένας επαγγελματίας και τίμιος και ο άλλος επέλεξε τον δρόμο του.

Στο πρώτο ημίχρονο η Δόξα δημιούργησε πολλές φάσεις αλλά λόγω Σταυριανού και αστοχίας δεν πέτυχε γκολ. Αλλά το πέτυχε σε ένα σημείο του δευτέρου που εμείς ελέγχαμε το παιχνίδι και υπό προϋποθέσεις θα μπορούσαμε να στείλουμε την μπάλα προς το τέρμα. Ο Δαύκος έκανε δύο τρεις αποκρούσεις που σε αυτό το γήπεδο δεν φαίνονται πόσο σημαντικές ήταν. Εύχομαι στον φίλο Παναγιώτη Τζαναβάρα τα καλύτερα, γνωρίζω το ήθος και την αξία του σαν προπονητής και εύχομαι με αυτόν η Δόξα να κάνει μεγάλα πράγματα.

Εμείς κάνουμε μια μεγάλη προσπάθεια. Αν δείτε μια προπόνηση μας θα καταλάβετε. Οι συνθήκες δουλειάς σε αυτό το δίωρο είναι ιδανικές σε ότι αφορά τους ποδοσφαιριστές. Πριν και μετά από αυτό το δίωρο τα προβλήματα είναι τεράστια. Κάθε αγωνιστική παλεύουμε για να παίξουμε το επόμενο παιχνίδι. Έχω να πω ότι στην προσπάθειά μου με βοηθούν τα ίδια τα παιδιά. Και οι μεγάλοι που βάζουν πλάτη, αλλά και οι μικροί. Και έτσι βγάζουμε αυτήν την εικόνα που βλέπετε. Μια αξιοπρέπεια, χωρίς σκοπιμότητες χωρίς φάουλ, χωρίς καθυστερήσεις, μέσα- έξω σε όλες τις έδρες και ότι βγει. Με μέσο όρο ηλικίας 20,8 ετών. Αν ξεπεράσουμε την φετινή χρονιά θα είμαστε πολύ καλά. Με στεναχωρεί ο διαιτητής που μας έδωσε πολλές κίτρινες κάρτες αγόγγυστα. Ο Μπακάλης πήρε την έβδομη κάρτα και δεν θα τον έχω δύο παιχνίδια. Η μονάδα αυτή είναι αναντικατάστατη για μένα».

Πηγή: sportdrama.gr

Last modified onΚυριακή, 20 Ιανουάριος 2013 23:30

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep