Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 64

Υπέγραψε ο Γουόρντεν

Ο Έρικ Γουόρντεν ανήκει πλέον στο ρόστερ του Φωκικού. Η αποστολή ενόψει Βύζαντα.

Την όγδοη προσθήκη ολοκλήρωσε το πρωί του Σαββάτου (19/01) η ομάδα της Άμφισσας, με τον Έρικ Γουόρντεν να υπογράφει το νέο του συμβόλαιο και να δηλώνει έτοιμος να δώσει λύση στο σκοράρισμα. Ο Γκανέζος επιθετικός συμμετείχε στη συνέχεια γνωρίστηκε με τους συμπαίκτες του και ακολούθησε τρέξιμο.

Η ανακοίνωση του Φωκικού: «Η ΦΩΚΙΚΟΣ ΠΑΕ ανακοινώνει ότι, μετά την προφορική συμφωνία που είχε με τον Γκανέζο σέντερ φορ Eric Warden, ο ποδοσφαιριστής υπέγραψε σήμερα το συμβόλαιό του με την ομάδα».

Μετά τη συμφωνία με τον Αφρικανό ο πρόεδρος της ΠΑΕ, Σίμος Παπαδημητρίου τόνισε: ««H Διοίκηση της ομάδας πραγματοποίησε 8 νέες μεταγραφές σε συνεργασία με τον προπονητή Π. Δημητρίου, αυτά που μας ζήτησε, εμείς σαν Φωκικός τα πραγματοποιήσαμε. Πρόκειται για τους: Eric Warden, Ανέστη Νάστο, Φώτη Σουλελέ, Δημήτρη Μαρτίνο,Καμπούρη Αλέξανδρο, Οικονομάκο Μιχαήλ, Κλήμη Μιχαήλ και Τσίπρα Ανδρέα.
Οι μεταγραφές μας ολοκληρώθηκαν και μόνο αν προκύψει μια εξαιρετική ευκαιρία για εμάς θα προβούμε σε μια νέα συμφωνία. Η ονοματολογία που διακινείται στον Τύπο και αφορά την ομάδα μας είναι αναληθής».

Σε ό,τι αφορά στον αγώνα της Κυριακής (20/01) με τον Βύζαντα Μεγάρων, εκτός πλάνων θα βρίσκεται ο Απόστολος Παπαζούδης λόγω τιμωρίας. Αντίθετα, ο Νίκος Θωμόπουλος πήρε άδεια από τον στρατό και μπήκε στη 19μελή αποστολή.

Η αποστολή: Γεωργίου, Μανιάτης, Θωμόπουλο, Χαλούλος, Αργυρός, Εσόνο, Μαρτίνος, Λίτσος, Κωστόπουλος, Σκαρίμπας, Νάστος, Αλμπέρτο, Γκόμεζ, Λουκίνας, Θέος, Σουλελές, Ταμπάκης, Ευσταθίου, Σορώκος.

Τέλος, ανακοινώθηκε η κοινή συναινέσει λύση συνεργασίας με τον μέσο, Σέρτζιο Αμπντουραχμάνι:«Η ΦΩΚΙΚΟΣ ΠΑΕ ανακοινώνει πως έλυσε το συμβόλαιο του ποδοσφαιριστή Σέρτζιο Αμπντουραχμάνι στον οποίον εύχεται καλή επιτυχία στην καριέρα του».

Last modified onΣάββατο, 19 Ιανουάριος 2013 12:45

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep