Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 62

Με Νάστο την Κυριακή

Εκδόθηκε το δελτίο του Νάστου στον Φωκικό. Το Σάββατο (19/01) η «πρώτη» του Γουόρντεν.

Παιχνίδι – τελικός είναι για την ομάδα της Άμφισσας αυτό της Κυριακής (20/01) με τον Βύζαντα Μεγάρων. Ο Φωκικός ψάχνει πάση θυσία την επιστροφή στις νίκες και έκανε έκκληση στους φιλάθλους να συμπασταθούν, ενώ το θετικό για τον Πέτρο Δημητρίου είναι ότι θα έχει στη διάθεσή του τον Ανέστη Νάστο, του οποίου το δελτίο εκδόθηκε.

Σε ό,τι αφορά στον Έρικ Γουόρντεν, ο Γκανέζος επιθετικός θα μεταβεί το βράδυ της Παρασκευής (18/01) στην Άμφισσα και το Σάββατο (19/01) θα κάνει την πρώτη του προπόνηση.

Κινησιοθεραπεία ο Μπουλούλης

Στα τέλη Φεβρουαρίου θα επιστρέψει στη δράση ο Κώστας Μπουλούλης. Ο ποδοσφαιριστής του Φωκικού, ο οποίος στο παιχνίδι Κυπέλλου με τον ΑΟ Χανίων υπέστη κάταγμα περόνης, ξεκίνησε κινησιοθεραπεία και σε δηλώσεις του στην ιστοσελίδα του Φωκικού ανέφερε:

«Είμαι καλά, έχω βγάλει τον γύψο, περπατάω κανονικά και έχω αρχίσει ασκήσεις με τον Τάσο (Μαντζώρο, φυσικοθεραπευτής). Ο γιατρός θα μου πει στις 30 Ιανουαρίου πότε υπολογίζει να είμαι έτοιμος, θα δούμε…».

Ο φυσικοθεραπευτής, Τάσος Μαντζώρος δήλωσε: ««Με τον Κώστα ξεκινήσαμε κινησιοθεραπεία και ασκήσεις γυμναστηρίου. Η κατάστασή του εξελίσσεται πάρα πολύ καλά. Το κάταγμα σύμφωνα εμ τον κ. Πισκοπάκη (γιατρό Ατρομήτου), βρίσκεται στο τέλος της πώρωσης. Σύντομα θα ξεκινήσουμε τρέξιμο και ασκήσεις με μπάλα. Πιθανός χρόνος επανόδου σε πλήρη αγωνιστική δράση, από τα μέσα έως τα τέλη Φεβρουαρίου».

Last modified onΠαρασκευή, 18 Ιανουάριος 2013 15:39

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep