Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 62

Ναλμπάντης: «Να προβληματιστούμε»

Ο Γιάννης Ναλμπάντης παραδέχτηκε ότι ο Εθνικός Γαζώρου βάσει απόδοσης δεν άξιζε κάτι παραπάνω από το ματς με τον Παναιτωλικό.

Στην ΕΡΑ Σερρών φιλοξενήθηκε ο ένας εκ των σκόρερ των «κυανόλευκων» στην αναμέτρηση της Δευτέρας (03/12) στο Αγρίνιο και σημείωσε ότι άπαντες θα πρέπει να προβληματιστούν για την εμφάνιση, περισσότερο στο πρώτο ημίχρονο.

Αναλυτικά ο Ναλμπάντης δήλωσε:

«Σίγουρα δεν ήμασταν καλοί κόντρα στον Παναιτωλικό. Θα πρέπει να μας προβληματίσει αυτό, γιατί η εικόνα που δείξαμε δεν ήταν αυτή που πραγματικά μπορούμε. Δε πιάσαμε την απόδοση που είμαστε ικανοί να πιάσουμε, αγνοήσαμε κάποιες βασικές εντολές του προπονητή κυρίως στο πρώτο ημίχρονο. Στο δεύτερο βελτιωθήκαμε, παίξαμε πιο επιθετικά και καταφέραμε να πετύχουμε δύο γκολ.

Ίσως να μη δικαιούμασταν τη νίκη, δε ξέρω αν θα ήταν δίκαιο για τον αντίπαλο. Μας έκανε πολλές ευκαιρίες και αυτό πρέπει να μας προβληματίσει ενόψει της συνέχειας για να βελτιωθούμε. Είναι πάντως ένα καλό αποτέλεσμα σε μια δύσκολη έδρα».

Για το γκολ που δέχθηκαν στις καθυστερήσεις:

«Νιώσαμε πολύ άσχημα γιατί όπως και να έχει όταν τρως γκολ στο τελευταίο λεπτό πληγώνεσαι. Μπορούσαμε και τη νίκη έτσι όπως εξελίχθηκε το παιχνίδι. Βέβαια τι να πεις. Συμβαίνουν και αυτά. Ήταν γενικά ένα παιχνίδι να χαρεί όποιος το παρακολούθησε».

Για το γκολ που πέτυχε:

«Σίγουρα ήταν ένα όμορφο γκολ και εγώ προσωπικά ένιωσα να εξιλεώνομαι, καθώς πιστεύω πως φέρω ευθύνη στο γκολ που δεχθήκαμε. Θα ήθελα να το αφιερώσω σε όλη την ομάδα και όσους ασχολούνται με αυτήν».

Για τη διαιτησία:

«Χωρίς να θέλω να ρίξω κάποια μομφή, ο διαιτητής έπαιξε έδρα. Μας έκλεισε πολλές φορές στην περιοχή μας με φάουλ, αλλά σε γενικές γραμμές ήταν καλός. Ως ένα σημείο το περιμέναμε αυτό».

Για το παιχνίδι με την Δόξα Δράμας και τη συνέχεια του πρωταθλήματος:

«Είναι το δεύτερο συνεχόμενο εκτός έδρας παιχνίδι που θα κληθούμε να δώσουμε, πρέπει να παρουσιαστούμε σοβαροί, πειθαρχημένοι και βελτιωμένοι. Κατά τα άλλα το πρωτάθλημα έχει πολύ δρόμο ακόμα, έχουμε αρκετά να δούμε ακόμα σε αυτό τον μαραθώνιο».

Last modified onΤρίτη, 04 Δεκέμβριος 2012 16:50

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep