Πρώτη φορά σε Κύπελλο

Πρώτη φορά θα συναντηθούν για το Κύπελλο Ελλάδος Νίκη Βόλου και Δόξα Δράμας. Πρώτη φορά θα συναντηθούν για το Κύπελλο Ελλάδος Νίκη Βόλου και Δόξα Δράμας.

Μπορεί Δόξα Δράμας και Νίκη Βόλου να έχουν συναντηθεί σε όλες τις επαγγελματικές κατηγορίες, αλλά αυτή είναι η πρώτη τους κόντρα για τον θεσμό του Κυπέλλου Ελλάδος. Ομιλία Βεργέτη.

Δόξα Δράμας και Νίκη Βόλου έχουν γράψει τη δική τους ιστορία στις επαγγελματικές κατηγορίες της χώρας μας, έχουν αγωνιστεί σε όλες και έχουν τις δικές τους κόντρες εκεί, αλλά η τύχη δεν τους είχε φέρει ποτέ μέχρι τώρα αντιμέτωπες στο Κύπελλο Ελλάδος. Οι δύο ομάδες έχουν κοντραριστεί περισσότερες φορές σε επίπεδο Β' Εθνικής, όπου σε 12 αναμετρήσεις έχει 5 νίκες η Νίκη Βόλου, 3 η Δόξα Δράμας και 4 ματς έχουν τελειώσει ισόπαλα. 

Ακολουθούν οι κόντρες τους στην Α' Εθνική, με έξι αναμετρήσεις και απόλυτη ισορροπία, αφού υπάρχουν από δύο νίκες για κάθε μία και δύο ισοπαλίες. Στη Γ' Εθνική υπάρχουν πάλι τέσσερα ματς, με δύο νίκες για κάθε μία. Η τελευταία τους συνάντηση ήταν στις 5 Ιανουαρίου 2014 για το πρωτάθλημα της Β' Εθνικής, όπου η Νίκη Βόλου επικράτησε με 1-0 χάρη σε ένα γκολ του Ανιέτε.

Ομιλία Βεργέτη - ατομικό για δύο

Η προετοιμασία των «Μαυραετών» για το ματς της Κυριακής (16/09) συνεχίστηκε την Τρίτη (11/09) στο προπονητήριο στο Νικοτσάρα και ο Στάικος Βεργέτης έκανε μια σύντομη αναφορά για το παιχνίδι του περασμένου Σαββάτου στην Καβάλα.

Οι δύο Βραζιλιάνοι, Ζοάο Πάουλο και Ροτζέριο Μάρτινς έκαναν ατομικό πρόγραμμα για καθαρά προληπτικούς λόγους.

Last modified onΤετάρτη, 12 Σεπτέμβριος 2018 01:36

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep