Κόσμος από παντού

Οι φίλοι της Δόξας Δράμας τόσο από την Βόρεια Ελλάδα, όσο και από την Αθήνα οργανώνουν εκδρομές στον Βόλο για το παιχνίδι με τη Νίκη. Οι φίλοι της Δόξας Δράμας τόσο από την Βόρεια Ελλάδα, όσο και από την Αθήνα οργανώνουν εκδρομές στον Βόλο για το παιχνίδι με τη Νίκη.

Οι φίλοι της Δόξας Δράμας ετοιμάζουν εκδρομές από την Αθήνα, αλλά και την Θεσσαλονίκη ώστε να βρεθούν στο πλευρό της ομάδας για τον αγώνα της Κυριακής (16/9) για το Κύπελλο Ελλάδος με τη Νίκη Βόλου. 

Αρκετούς φίλους της θα έχει η Δόξα Δράμας στην αναμέτρηση για το Κύπελλο Ελλάδος με τη Νίκη στον Βόλο, αφού ετοιμάζονται εκδρομές τόσο από την Βόρεια Ελλάδα, όσο και από την Θεσσαλονίκη. 

Λέσχη Φίλων “Μαυραετών” στην Αθήνα:

«Οι φίλοι της Δόξας στην Αθήνα ετοιμάζουν εκδρομή στον Βόλο για τον αγώνα κυπέλλου ενάντια στην Νίκη Βόλου, την Κυριακή 16/9/2018. Η συμπαράσταση στην ομάδα και η παρουσία όλων είναι πολύτιμη. Πληροφορίες στην σελίδα μας στο Facebook/Λέσχη Φίλων Δόξας Δράμας Αθηνών».

 Λέσχη Φίλων Δόξας Δράμας Θεσσαλονίκης:

«Την Κυριακή 16/9 και ώρα 18:30 η ομάδα μας δίνει ένα πολύ σημαντικό αγώνα για το θεσμό του κυπέλλου απέναντι στην Νίκη Βόλου! Η Λέσχη μας θα δώσει δυναμικό παρών κ σε αυτό το παιχνίδι. Ήδη σε συνεργασία με το σύνδεσμο των Μαυραετών Δράμας ετοιμάζεται μεγάλη εκδρομή!! Όσοι ενδιαφέρονται μπορούν να επικοινωνήσουν μαζί μας! Την Κυριακή όλοι οι δρόμοι οδηγούν στο Πανθεσσαλικό!!

Media

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep