Το «εννιάρι» του «Πετρογκόλ»

Ο Αντώνης Πετρόπουλος Ο Αντώνης Πετρόπουλος

Ο Αντώνης Πετρόπουλος άνοιξε λογαριασμό με την Δόξα Δράμας στο Αιγίνιο και συνέχισε την παράδοση που τον θέλει να σκοράρει με όποια ομάδα έχει αγωνιστεί εντός συνόρων. 

[googlead][/googlead]

Η πρώτη παρουσία του Αντώνη Πετρόπουλου στο αρχικό σχήμα της Δόξας Δράμας στο ματς με τον Αιγινιακό, και μάλιστα με το περιβραχιόνιο του αρχηγού, συνοδεύτηκε από το παρθενικό γκολ του 31χρονου επιθετικού με τα «μελανόλευκα». Ο άλλοτε διεθνής ποδοσφαιριστής, αποτέλεσε έναν από τους παίκτες που επένδυσαν πάνω του οι «μαυραετοί» στην επιστροφή τους στην Football League και αυτός από το ξεκίνημα βάλθηκε να τους δικαιώσει.

Αξίζει να σημειωθεί πως ο «Πετρογκόλ» έχει σκοράρει και με τους εννέα συλλόγους που έχει αγωνιστεί εντός συνόρων. Η αρχή έγινε με το Κερατσίνι, για να ακολουθήσουν Χαϊδάρι, Αιγάλεω, ΟΦΗ, Παναθηναϊκός, ΑΕΚ, Απόλλων Σμύρνης και Καλλονή.

Ο Πετρόπουλος την περσινή περίοδο πανηγύρισε την άνοδο με τον Απόλλωνα Σμύρνης και δεν είναι μυστικό πως το ίδιο ευελπιστεί να κάνει και με την Δόξα Δράμας. Μάλιστα σύμφωνα με το περιβάλλον του, θεωρεί πως οι «μαυραετοί» έχουν όλες τις προϋποθέσεις να τα καταφέρουν (διοίκηση, τεχνικό επιτελείο, υλικό, κόσμο).

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep