«Μπορούσαμε κι άλλα γκολ»

Συγχαρητήρια σε παίκτες και κόσμο της Δόξας Δράμας μοίρασε ο Άγγελος Διγκόζης.

[googlead][/googlead]

Ο τεχνικός των Μαυραετών Άγγελος Διγκόζης ανέφερε μετά τη νίκη (2-0) σε βάρος του Αιγινιακού:

«Θέλω να δώσω συγχαρητήρια στους ποδοσφαιριστές μου για την μεγάλη νίκη που κάνανε μέσα στην έδρα του Αιγινιακού. Γνωρίζαμε ότι έχουμε να αντιμετωπίσουμε έναν πάρα πολύ δύσκολο αντίπαλο και συνάμα πληγωμένο γιατί είχε ένα μεγάλο σκορ στην πλάτη του την πρώτη αγωνιστική. Όλα τα παιδιά ανταπεξήλθαν στο γεγονός ότι ο αντίπαλος έβαλε πάρα μα πάρα πολύ δύναμη.

Είμαι πάρα πολύ ευχαριστημένος από την μαχητικότητα από την σοβαρότητα και από την συγκέντρωση που είχαν όλοι οι ποδοσφαιριστές μου, γι’ αυτό και τους αξίζουν συγχαρητήρια. Όπως στο προηγούμενο παιχνίδι με την Καρδίτσα, προσπαθήσαμε να κυκλοφορήσουμε την μπάλα, πράγμα το οποίο ήτανε δύσκολο και με την πίεση του αντιπάλου, αλλά μπορώ να πω λίγο και από τον αγωνιστικό χώρο, γιατί η μπάλα δεν κυλούσε, δεν έφευγε γρήγορα.

Αν ήμασταν πιο προσεκτικοί θα μπορούσαμε να σημειώσουμε προς το τέλος του παιχνιδιού ακόμη ένα τέρμα και να μην έχουμε αυτή την πίεση των τελευταίων λεπτών. Το θέμα είναι ότι περάσαμε από έναν πολύ δύσκολο αντίπαλο, μια πολύ δύσκολη έδρα. Πραγματικά ευχαριστούμε πάρα πολύ τον κόσμο που ήρθε και μας βοήθησε σε αυτό το παιχνίδι και φέραμε το νικηφόρο αποτέλεσμα.

Έχουμε λίγες μέρες να ξεκουραστούμε και έπειτα έχουμε ένα πάρα πολύ δύσκολο αγώνα με την ομάδα των Τρικάλων που διαθέτει και εμπειρία και καλούς και ποιοτικούς ποδοσφαιριστές. Θα είναι ακόμη πιο δύσκολο το έργο μας καθότι προέρχεται από δύο ανεπιτυχή αποτελέσματα. Εύχομαι και πιστεύω ο κόσμος της Δόξας, ο κόσμος της Δράμας, να γεμίσει την Κυριακή το γήπεδο και να βοηθήσουν τους ποδοσφαιριστές μας να κάνουν μια πάρα πολύ καλή εμφάνιση.

Εμείς θα κάνουμε ό,τι μπορούμε για να κάνουμε μια μεγάλη νίκη. Ευχαριστώ πολύ τον Αιγινιακό για την φιλοξενία και εύχομαι στον φίλο μου τον Κώστα καλή συνέχεια, υπομονή και καλή επιτυχία στο δύσκολο έργο που έχει».

[googlead][/googlead]

Last modified onΚυριακή, 05 Νοέμβριος 2017 22:19

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep