Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 69

Ένα βήμα εμπρός, ένα πίσω

Η Δόξα Δράμας αδυνατεί να πραγματοποιήσει ξανά τη σταθερά θετική πορεία από τη 13η έως την 29η αγωνιστική.

Εκεί που έκανε το βήμα εμπρός με την Καλλονή και η επτάδα ήταν σχετικά ευδιάκριτη για τη Δόξα, η ήττα από τον Γάζωρο την οδήγησε ξανά σε δύσβατο δρόμο αναφορικά με την προσπάθεια κατάληψης μιας θέσης στις πρώτες επτά. Είναι φανερό ότι οι Δραμινοί πληρώνουν το ελλιπές ρόστερ. Όταν λείπουν βασικοί ποδοσφαιριστές, η νίκη αποτελεί για την ομάδα σταυρόλεξο για δυνατούς λύτες.
Όπως και να 'χει οι «μαυραετοί» θα παλέψουν όλα τα παιχνίδια και όπου τους βγει. Τη Δευτέρα (15/4) έγινε ένα οικογενειακό διπλό με τον Πανδραμαϊκό. Αφορούσε στους παίκτες που δεν αγωνίστηκαν στις Σέρρες με τον Εθνικό Γαζώρου, ενώ συμμετείχαν και κάποιοι από την ομάδα των Νέων.
Ενόψει Καβάλας ο Παναγιώτης Τζαναβάρας δεν θα έχει στη διάθεσή του τους τιμωρημένους Κοντέων και Μιλένκοβιτς, ωστόσο επιστρέφει ο Σοϊλέδης για πρώτη φορά μετά τον τραυματισμό του στο ματς με την Επανομή, στο «Ν. Σαράφης», όπως και ο Ταραλίδης που εξέτισε την τιμωρία του. Είναι πολύ πιθανό να επιστρέψει και ο Στεργιανός με τον Πουλάκο, οπότε ο τεχνικός της Δόξας θα έχει επιπλέον λύσεις.

Last modified onΔευτέρα, 15 Απρίλιος 2013 15:37

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep