Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 62

Τζαναβάρας: «Ξυπνήσαμε μετά το 1-0»

Όταν η Δόξα Δράμας συνήλθε στο ματς με τον Γάζωρο ήταν αργά, σύμφωνα με τον Παναγιώτη Τζαναβάρα.

Ο τεχνικός των Δραμινών είπε: «Είχαμε ένα πάρα πολύ κακό ξεκίνημα, πάρα πολύ νωθροί, πηγαίναμε δεύτεροι και τρίτοι στη μπάλα και είμαστε τυχεροί που στο πρώτο 20λεπτο δεν δεχθήκαμε τέρμα. Μετά το 25΄ αρχίσαμε να πατάμε στα πόδια μας και να κυκλοφορούμε τη μπάλα και να την κρατάμε, με έναν τρόπο που δουλεύουμε και γνωρίζουμε, και ισορροπήσαμε κάπως το παιχνίδι. Στο ημίχρονο μιλήσαμε και είπαμε ότι εάν δεν συνέλθουμε θα έχουμε πρόβλημα και δυστυχώς από στημένη μπάλα, κάτι που φοβόμουν πάρα πολύ γιατί έχει ψηλή ομάδα ο Εθνικός, δεχθήκαμε ένα γκολ, αφού κάποιος ποδοσφαιριστής μας έχασε το man to man.
Ξυπνήσαμε, αλλά όταν ξυπνάς μετά το 1-0 τα πράγματα δεν είναι τόσο εύκολα. Ο Εθνικός μας έδωσε χώρο, είχαμε την κατοχή της μπάλας, αλλά δυστυχώς δεν μπορέσαμε να ισοφαρίσουμε. Το πρόβλημα μου είναι ότι παλεύουμε, φτάνουμε σε ένα σημείο και εκεί που πρέπει να κάνουμε την υπέρβαση, δεν μπορούμε. Είναι και οι απουσίες που μας ταλαιπωρούν στους τελευταίους αγώνες, με συνέπεια να ξαναμείνουμε πίσω και να χάσουμε τον στόχο μας πάλι. Δεν είναι εύκολα τα πράγματα, θα το προσπαθήσουμε στα επόμενα παιχνίδια που έχουμε να παίξουμε καλύτερα και να πάρουμε όσους περισσότερους βαθμούς μπορούμε.
Και ανάλογα και με τα άλλα αποτελέσματα να δούμε. Συγχαρητήρια στον Εθνικό, του εύχομαι καλή πορεία και στον Παναγιώτη (Διλμπέρη) καλή συνέχεια. Να ξεκουραστούμε την βδομάδα που έρχεται γιατί και η κόπωση είναι μεγάλη και τα προβλήματά μας, αρκετά. Ελπίζω να έχουμε μερικές επιστροφές την Κυριακή και να μπορέσουμε να ξαναδούμε καλύτερα το μέλλον. Ευχαριστούμε τον κόσμο για την ενίσχυση και λυπάμαι που τον στεναχωρήσαμε. Είπα και στους παίκτες μου, ότι το ότι κερδίσαμε την Καλλονή ήταν πολύ σημαντικό, αλλά αν σήμερα δεν είχαμε καλό αποτέλεσμα, αυτό δεν λέει τίποτα. Δυστυχώς ενώ μιλήσαμε πάρα πολύ την Παρασκευή και το Σάββατο για αυτό το παιχνίδι, δεν τα καταφέραμε. Ξέρουμε τα προβλήματα μας και θα δουλέψουμε όσο μπορούμε καλύτερα, και θα δούμε στο τέλος.»

Ο Γκενάντι Ξενοδόχοφ, ανέφερε: «Σήμερα ήταν ένα ισορροπημένο παιχνίδι. Δεχθήκαμε ένα γκολ από μία στημένη φάση και δεν μπορέσαμε να αντιδράσουμε σωστά και έτσι χάθηκε το ματς. Έχουμε πολλά παιχνίδια μπροστά μας, και πιστεύω ότι είμαστε ακόμα στον στόχο μας για τα πλέι οφ και στο τέλος θα τα καταφέρουμε. Συγχαρητήρια στο Εθνικό και εμείς συνεχίζουμε».

Last modified onΚυριακή, 14 Απρίλιος 2013 21:07

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep