Χωράφι η Ριζούπολη

Κάκιστος ο αγωνιστικός χώρος στο «Γ. Καμάρας» στο ματς του Απόλλωνα με τον ΟΦΗ

Σε τραγική κατάσταση ήταν την Τετάρτη (18/1) ο αγωνιστικός χώρος στη Ριζούπολη. Στο παιχνίδι του Απόλλωνα Σμύρνης με τον ΟΦΗ, ένα από τα πιο δυνατά ντέρμπι της Football League, το γήπεδο αποτέλεσε εμπόδιο για τους παίκτες των δύο ομάδων.

Αν και τον Νοέμβριο είχε γίνει χειμερινή επισπορά στον αγωνιστικό χώρο, δύο μήνες μετά η εικόνα του είναι τραγική. Η κακοκαιρία με το χιόνι και τις βροχές προκάλεσαν μεγάλη ζημιά στο χορτάρι και στο παιχνίδι της Τετάρτης θύμιζε περισσότερο… χωράφι.

Σε αυτό αποδίδεται ως ένα βαθμό και η αδυναμία του Απόλλωνα να παίξει καλά, καθώς διαθέτει τεχνίτες παίκτες, όπως οι Κονέ, Ρομάνο, Πετρόπουλος, που δεν μπορούσαν να κάνουν το παιχνίδι τους.

Και οι φίλοι του Απόλλωνα απόρησαν με την πολύ άσχημη κατάσταση του αγωνιστικού χώρου και κάποιοι αποχωρώντας έλεγαν: «Να χαίρεστε το χωράφι σας».

Το επόμενο διάστημα ο Απόλλων καλείται να δώσει αρκετά κρίσιμα παιχνίδια εντός έδρας και με τις εμβόλιμες αγωνιστικές που έχουν προγραμματιστεί, αυτό σημαίνει πως θα παίζει στη Ριζούπολη σχεδόν κάθε εβδομάδα. Και η κατάσταση του γηπέδου, εάν δεν βελτιωθεί, θα αποτελέσει έναν ακόμη… αντίπαλο.

Last modified onΠέμπτη, 19 Ιανουάριος 2017 12:48

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep