«Ντέρμπι χωρίς ποιότητα»

Ο Άκης Μάντζιος τόνισε πως το ντέρμπι του Απόλλωνα με τον ΟΦΗ βασίστηκε στη μονομαχία και τη δύναμη.

Ο τεχνικός του Απόλλωνα υποστήριξε τη σημασία πουότι χρειάζεται υπομονή και προσπάθεια για την άνοδο του Απόλλωνα στην Super League. Αναλυτικά τα όσα είπε ο Άκης Μάντζιος μετά το 0-0:

«Ήταν ένα ντέρμπι, το οποίο βάση των συνθηκών με το γήπεδο και τη βροχή πήγε στην μονομαχία και τη δύναμη. Μιλάμε για ένα ντέρμπι που δεν είχε ποιότητα, αλλά μόνο  πάθος και θέληση. Προσαρμοστήκαμε σε αυτές τις συνθήκες και από αυτή την πλευρά ήμασταν πιο καλοί από τον αντίπαλο, ήμασταν πειθαρχημένοι στο πλάνο που είχαμε και αν εξαιρέσουμε την πρώτη φάση που δεν πήγαμε καλά στο παιχνίδι δεν κινδυνεύσαμε καθόλου από τον ΟΦΗ.

Πιστεύω ότι είχαμε πιο πολλές τελικές, χωρίς να έχουμε την κλασική ευκαιρία. Στο δεύτερο ημίχρονο είχαμε την κατοχή, δημιουργήσαμε 2-3 πολύ καλές ευκαιρίες για να μπορέσουμε να κάνομε το γκολ. Η λεπτομέρεια κάνει τη διαφορά, όταν δεν μπορείς να παίξεις, δίνεις άλλα στοιχεία στο παιχνίδι. Είμαι ικανοποιημένος από τα παιδιά. Κάναμε μία μεγάλη προσπάθεια.

Όταν ένα ντέρμπι δεν μπορείς να το κερδίσεις, δεν το χάνεις. Το ντέρμπι πάντα είναι ντέρμπι. Ένας βαθμός πάντα είναι σημαντικός, ο οποίος θα φανείς στην πορεία και αυτή τη στιγμή ναι μεν θέλαμε τη νίκη, αλλά και ο βαθμός εξίσου είναι σημαντικός. Κρατάμε τον ΟΦΗ στους 3 βαθμούς και δεν μας πλησίασε. Έχει πολύ δρόμο, πολλά παιχνίδια ακόμη και  να κερδίζαμε το ίδιο θα έλεγα. Χρειάζεται μεγάλη υπομονή και προσπάθεια για να έρθει το καλοκαίρι στον Απόλλωνα αυτός ο στόχος που έχουμε βάλει εξαρχής, που είναι να βγει στην Super League. Συγχαρητήρια στα παιδιά».

Για τον τραυματισμό του Κύργια: «Έχει ένα πρόβλημα στον ορθό μηριαίο, αύριο θα γίνει εκτίμηση, σίγουρα όμως την Κυριακή δεν θα τον έχουμε».

Last modified onΤετάρτη, 18 Ιανουάριος 2017 19:30

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep