Πρόταση οπαδών για Ριζούπολη

Πρωτοβουλία της Λέσχης Φίλων Απόλλων Σμύρνης «Ελαφρά Ταξιαρχία» για το γηπεδικό

Το θέμα της έδρας του Απόλλωνα Σμύρνης φέτος παραμένει ανοιχτό, παρά την διεξαγωγή των δύο πρώτων αγώνων στη Ριζούπολη. Η ΠΑΕ και ο ΓΣ δεν έχουν έρθει σε πλήρη συμφωνία για την χρήση του «Γ. Καμάρας» την τρέχουσα σεζόν και γι’ αυτό η νεοσύστατη Λέσχη Φίλων Απόλλων Σμύρνης «Ελαφρά Ταξιαρχία» ανέλαβε πρωτοβουλία και κατέθεσε πρόταση 4 σημείων, καλώντας τις δύο διοικήσεις να πάρουν θέση εντός τριημέρου.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Η Λέσχη Φίλων Απόλλων Σμύρνης ¨Ελαφρά Ταξιαρχία¨ συγχαίρει τους παίκτες και το τεχνικό επιτελείο της ομάδας μας για την, αγχωτική έστω, νίκη και την επιτυχημένη έναρξη του πρωταθλήματος της FootballLeague

Επίσης θα θέλαμε να επισημάνουμε, ότι με την ανακοίνωσή μας την 27-10-2016, ζητήσαμε από τα Δ.Σ. της ΠΑΕ του Γ.Σ. δύο πράγματα:

• να βρουν λύση μεταξύ τους, μέσω μιας επωφελούς για τα δύο μέρη και βιώσιμης συμφωνίας, προκειμένου η ομάδα να αγωνίζεται στο γήπεδο της Ριζούπολης

• να υπάρξει η παροχή προς την ομάδα των κατάλληλων αγωνιστικών συνθηκών (βλ. αγωνιστικός χώρος), προκειμένου αυτή να πετύχει τους στόχους της.

Δυστυχώς, όπως διεφάνη μέχρι σήμερα, τίποτα δεν έγινε. Παντελής έλλειψη βούλησης και καμία κοινή προσπάθεια για να βρεθεί λύση στο πρόβλημα του γηπέδου, ενώ η ομάδα και πάλι αγωνίστηκε σε έναν κακό αγωνιστικό χώρο που δυσκολεύει την προσπάθειά της.

Εκτιμούμε ότι η δημόσια πρόταση Μονεμβασιώτη της Τρίτης 25-10, μπορεί να αποτελέσει επαρκή βάση αν όχι συμφωνίας, τουλάχιστον σοβαρής διαπραγμάτευσης μεταξύ των δύο μερών. Παρ’ ότι με τον μη τυπικό τρόπο που έγινε, μπορεί να χαθεί και πάλι πολύτιμος χρόνος.

Για τους λόγους αυτούς και επειδή βρισκόμαστε πλέον σε οριακό επίπεδο, η Λέσχη Φίλων Απόλλων Σμύρνης ¨Ελαφρά Ταξιαρχία¨, αναλαμβάνει την πρωτοβουλία και καταθέτει την ακόλουθη πρόταση συμφωνίας προς τα δύο μέρη για τη χρήση του γηπέδου την περίοδο 2016-17 και μόνο, μέσω της υπογραφής σύμβασης:

1. Παροχή από την ΠΑΕ στον Γ.Σ. μισθώματος 25.000 €

2. Άμεση έναρξη των εργασιών συντήρησης/μερικής ανακατασκευής του αγωνιστικού χώρου. Το κόστος εργασιών θα βαρύνει την ΠΑΕ. Λόγω του επιβαρυμένου χλοοτάπητα το γήπεδο ΔΕΝ θα χρησιμοποιείται ούτε από την ΠΑΕ για προπονήσεις ούτε από τον Γ.Σ. για τις Ακαδημίες

3. Παροχή από την ΠΑΕ στον Γ.Σ. όλων των ποσοστών που αφορούν εισιτήρια, σήμα και διαφημίσεις. Διασφάλιση διεξαγωγής του αγώνα κυπέλλου με ΠΑΟ στη Ριζούπολη

4. Παροχή από την ΠΑΕ στον Γ.Σ. της δυνατότητας χρήσης του γηπέδου του Κόκκινου Μύλου για τις Ακαδημίες του για τη φετινή χρονιά. Από την επόμενη σεζόν να λειτουργήσει μία (1) Ακαδημία με αποκλειστικό σκοπό την παραγωγή παικτών που θα μπορούν να στελεχώσουν την επαγγελματική ομάδα και όχι για εισπρακτικούς λόγους.

Καλούμε τις διοικήσεις της ΠΑΕ και του Γ.Σ. να απαντήσουν εντός 3 ημερών, εάν αποδέχονται την ανωτέρω πρόταση ή όχι. Σε περίπτωση μη ύπαρξης απάντησης από οποιονδήποτε, δυστυχώς θα επιβεβαιωθούν οι χειρότεροι φόβοι μας, ότι ορισμένοι αντιλαμβάνονται και χρησιμοποιούν το γηπεδικό ζήτημα με απόλυτα ιδιοτελείς όρους, νομίζοντας ότι με αυτόν τον τρόπο εξυπηρετούν δικά τους μικροσυμφέροντα. Σίγουρα όμως δεν εξυπηρετούν τα συμφέροντα του Απόλλωνα.

Κύριοι, αμ΄ έπος αμ΄ έργον. Πλέον ο καθένας θα είναι υπεύθυνος για τις αποφάσεις του και κυρίως για τις επιπτώσεις αυτών.
Περιμένουμε».

Last modified onΣάββατο, 05 Νοέμβριος 2016 14:50

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep