Με οπαδούς στη Σπάρτη

Ο Απόλλων Σμύρνης εξασφάλισε εξέδρα για τις ανάγκες των οπαδών του στο παιχνίδι με τη Σπάρτη.

Στη Σπάρτη θα δοκιμαστεί την Κυριακή (06/11) ο Απόλλων Σμύρνης και η διοίκηση των «κυανόλευκων» εξασφάλισε θύρα για τις ανάγκες των οπαδών. Συγκεκριμένα, έλαβε 150 εισιτήρια για τη θύρα 8 και, όπως ενημέρωσε, θα υπάρχει εκδοτήριο εισιτηρίων στο Δημοτικό Στάδιο Σπάρτης. Στην ανακοίνωσή της ανέφερε:

«Τη δική τους εξέδρα θα έχουν οι φίλοι του Απόλλωνα, την προσεχή Κυριακή (6/11/2016, 15:00), στο Δημοτικό Στάδιο Σπάρτης, στον εκτός έδρας αγώνα της ομάδας μας με αντίπαλο την τοπική Α.Ε. για τη 2η αγωνιστική ημέρα του πρωταθλήματος της Football League.

Η ΠΑΕ εξασφάλισε, για τις ανάγκες των φίλων της ομάδας μας, με την έγκριση της διοίκησης της ΑΕ Σπάρτης και της Αστυνομικής Διεύθυνσης, 150 εισιτήρια των 10 ευρώ, για τη θύρα 8, του γηπέδου. Εκδοτήριο εισιτηρίων θα λειτουργήσει έξω από τη θύρα 8.

Η ΠΑΕ Απόλλων Σμύρνης ευχαριστεί τη διοίκηση της Σπάρτης για τη συμφωνία αλλά και τους φιλάθλους της ομάδας μας που για ακόμα μια φορά θα στηρίξουν τις προσπάθειες των ποδοσφαιριστών. Θεωρούμε δεδομένο ότι με την κόσμια συμπεριφορά τους θα κερδίσουν και οι ίδιοι το χειροκρότημα».

Last modified onΠαρασκευή, 04 Νοέμβριος 2016 14:03

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep