Τα είπαν με Μονεμβασιώτη

Οι φίλοι του Απόλλωνα ζήτησαν από τον Παναγιώτη Μονεμβασιώτη να επιστρέψει η ΠΑΕ στη Ριζούπολη, με τον ίδιο να εξηγεί τα δεδομένα

Ανοιχτό παραμένει το θέμα της επιστροφής του Απόλλωνα Σμύρνης στη Ριζούπολη, καθώς ήδη αγωνίστηκε στη φυσική του έδρα στο ματς Κυπέλλου με τον ΟΦΗ την Τρίτη (25/10) και το ίδιο θα συμβεί την Κυριακή στον αγώνα πρωταθλήματος με την Καλλιθέα. Η στάση των οπαδών των «κυανόλευκων» είναι ξεκάθαρη, καθώς θέλουν να αγωνίζεται η ομάδα στο… σπίτι της. Και αυτό είχαν την ευκαιρία να μεταφέρουν μετά το παιχνίδι Κυπέλλου στον Παναγιώτη Μονεμβασιώτη.

Οι φίλοι του Απόλλωνα ζήτησαν από τον χορηγό της ΠΑΕ να ξανασκεφτεί την απόφασή του και ο ίδιος τους απάντησε πως αν γίνει δεκτή η πρότασή του, η ομάδα θα επιστρέψει.

Όπως αναφέρεται στην ιστοσελίδα planetapollon.gr, ο Μονεμβασιώτης είπε στους οπαδούς: «Θα παραχωρήσουμε το γήπεδο του Αχιλλέα Κάτω Αχαρνών στον Γ.Σ ώστε να προπονούνται εκεί οι ακαδημίες του Ερασιτέχνη, θα τους δώσουμε για φέτος και για κάθε χρόνο 20.000 ευρώ. Εμείς θέλουμε το γήπεδο της Ριζούπολης αποκλειστικά για τους αγώνες της πρώτης ομάδας και θα αναλάβουμε να φτιάξουμε το χλοοτάπητα».

Αυτή η πρόταση δίνει λύση στο που θα προπονούνται τα τμήματα υποδομής του Ερασιτέχνη, ενώ στο θέμα του χλοοτάπητα, επισημάνθηκε πως φέτος θα γίνει συντήρηση και το καλοκαίρι θα γίνει ολική αντικατάσταση.

Πάντως, η κατάσταση του αγωνιστικού χώρου της Ριζούπολης στο ματς με τον ΟΦΗ δεν ήταν καθόλου καλή, καθώς σε μερικά σημεία δεν υπήρχε ούτε γκαζόν. Βέβαια, τις επόμενες μέρες έχει προγραμματιστεί να γίνει επανασπορά, για να τοποθετηθεί ο χειμερινός χλοοτάπητας.

1 comment

  • ΦΙΛΑΘΛΟΣ FOOTBALL LEAGUE
    ΦΙΛΑΘΛΟΣ FOOTBALL LEAGUE Τετάρτη, 26 Οκτώβριος 2016 14:22 Comment Link

    ΟΠΟΥ ΚΑΙ ΝΑ ΠΑΙΞΕΙ Ο ΑΠΟΛΛΩΝΑΣ, ΣΕ ΓΗΠΕΔΟ ΔΙΚΟ ΤΟΥ ΜΗ ΟΧΙ, Η ΣΕ ΓΗΠΕΔΟ ΜΕ ΧΟΡΤΑΡΙ Η ΟΧΙ, ΕΑΝ "ΑΓΩΝΙΣΤΕΙ" ΟΠΩΣ ΜΕ ΤΟΝ ΟΦΗ ΚΑΙ ΜΕ ΤΕΤΟΙΑ "ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΙΚΗ ΔΙΑΙΤΗΣΙΑ", ΤΟΤΕ ΕΙΝΑΙ ΣΙΓΟΥΡΟ ΠΩΣ ΕΧΕΙ ΚΑΠΑΡΩΜΕΝΗ ΤΗ ΜΙΑ ΑΠΟ ΤΙΣ ΔΥΟ ΘΕΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΗ SUPER LEAGUE, ΟΠΟΤΕ ΟΙ ΑΛΛΕΣ ΟΜΑΔΕΣ ΑΣ ΑΓΩΝΙΣΤΟΥΝ ΓΙΑ ΤΗ ΜΙΑ ΠΟΥ ΑΠΟΜΕΝΕΙ.

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep