«Επαγγελματική, αλλά...»

Ο Δημήτρης Σπανός σημείωσε ότι «αυτός δεν ήταν Απόλλωνας», για την εμφάνιση απέναντι στον ΟΦΗ.

Μετά τη νίκη (1-0) σε βάρος του ΟΦΗ ο προπονητής του Απόλλωνα Σμύρνης, Δημήτρης Σπανός δήλωσε στην κάμερα του ΟΤΕ ότι η εμφάνιση δεν τον άφησε ικανοποιημένο. Εξέφρασε, μάλιστα, την ελπίδα η «Ελαφρά Ταξιαρχία» να εμφανίσει πρόσωπο όπως αυτό στα φιλικά με ΑΕΚ και Πανιώνιο. Αρχικά είπε:

«Η πρεμιέρα μας δεν ήταν καλή. Ήμασταν κακοί και στα δύο ημίχρονα. Δεν είναι αυτός ο Απόλλωνας. Ο Απόλλωνας είναι καλύτερη ομάδα, έχει κατοχή μπάλας, δημιουργεί ευκαιρίες. Δεν είμαι ευχαριστημένος, όμως κρατάμε τη νίκη. Ήταν μεν επαγγελματική, αλλά θέλουμε η ομάδα μας να μην κερδίζει επαγγελματικά. Θέλουμε να κερδίζει γιατί το αξίζει.

Θα βελτιωθούμε μέρα με τη μέρα. Ίσως οι πολλές διακοπές μας έκαναν κακό. Η ομάδα μας έχει δείξει ομοιογένεια με πολύ ανώτερες ομάδες που πρωταγωνιστούν στη Super League. Έχει να κάνει με το μυαλό μας, την αυτοσυγκέντρωσή μας, την ηρεμία μας. Δεν ήμασταν καλά σήμερα. Θα πρέπει να είμαστε ρεαλιστές. Πρέπει να κάνουμε προσπάθεια. Ήταν μία καλή νίκη, αλλά όχι αυτή που θέλουμε».

Για τις απουσίες του Απόλλωνα και αν θα εμφανίσει άλλο πρόσωπο στο πρωτάθλημα:
«Ελπίζω να δούμε τον Απόλλωνα που είδαμε με την ΑΕΚ και τον Πανιώνιο, τέτοια ομάδα. Θεωρώ ότι θα τα καταφέρουμε, είναι εφικτό. Δεν θέλω να λέμε μεγάλα λόγια. Πρέπει να δούμε πρώτα και μετά να πούμε».

Last modified onΤρίτη, 25 Οκτώβριος 2016 20:07

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep