«Θέλουν ανατροπή της διοίκησης»

«Πρόσωπα, τα οποία αποβλέπουν, ματαιοπονώντας, στην ανατροπή της σημερινής Διοίκησης», καταγγέλλει η ΠΑΕ Απόλλων Σμύρνης

Για οργανωμένο σχέδιο ανατροπής της διοίκησης κάνει λόγο σε ανακοίνωσή της η ΠΑΕ Απόλλων Σμύρνης. Με ανακοίνωσή τους οι «κυανόλευκοι» επισημαίνουν πως η ΠΑΕ λειτουργεί υποδειγματικά σε δύσκολους καιρούς, ενώ απάντησαν και στον Ερασιτέχνη και για το θέμα της Ριζούπολης. Παράλληλα, προανήγγειλαν νομικές ενέργειες για όσους υποτιμούν, δυσφημούν και ζημιώνουν την ΠΑΕ.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Η ΠΑΕ Απόλλων Σμύρνης βιώνει καθημερινά, εδώ και 2 χρόνια και λίγους μήνες, μια κατάσταση οργανωμένη από ένα συγκεκριμένο αλλά και περισσότερα πρόσωπα, τα οποία γνωρίζουμε ένα προς ένα, τα οποία αποβλέπουν, ματαιοπονώντας, στην ανατροπή της σημερινής Διοίκησης.

Για όλη την ποδοσφαιρική Ελλάδα, που γνωρίζει τι εστί στην εποχή των capital controls να συντηρείται, χωρίς να χρωστάει ούτε ένα ΕΥΡΩ, μια επαγγελματική ομάδα που αγωνίζεται στη Β΄ Εθνική κατηγορία, μια πτωχευμένη κατηγορία με μηδενικά έσοδα, η ΠΑΕ Απόλλων Σμύρνης φαντάζει και είναι υποδειγματική ποδοσφαιρική ανώνυμη εταιρεία.

Αυτοί οι ελάχιστοι που θέλουν να ζουν περασμένα μεγαλεία στις ερασιτεχνικές κατηγορίες, αυτοί που οραματίζονται τον Απόλλωνα του παρελθόντος, αρκεί οι ίδιοι να έχουν οικονομικό όφελος, θέση και ρόλο στην ομάδα, αυτοί ζουν τον απόλυτο εφιάλτη, αφού βρίσκονται στο περιθώριο και την απαξίωση.

Δηλώνουμε στους αγνούς φιλάθλους της ομάδας μας, ότι θα συνεχίσουμε τις επενδύσεις μας σε χρήσιμα πράγματα για τον Απόλλωνα, ώστε να μπορέσει η ομάδα μας να επιτύχει το στόχο της. Πρωταρχικός μας στόχος είναι να κρατήσουμε την ομάδα ήρεμη και μακριά από όλα αυτά τα προβλήματα.

Όσο γι’ αυτούς τους κυρίους που στόχο έχουν να υποτιμήσουν, να δυσφημίσουν και τελικά να ζημιώσουν την ΠΑΕ Απόλλων Σμύρνης με στόχο τους να απωλέσει τα έσοδά της, από την απώλεια διαφημιστικής προβολής, την απάντηση θα την πάρουν από το Νομικό Τμήμα της ΠΑΕ.

ΥΓ. 1 : Ουδέποτε συμφώνησε η Διοίκηση της ΠΑΕ Απόλλων Σμύρνης να αναλάβει να συντηρεί τα τμήματα του Ερασιτέχνη.

ΥΓ. 2 : Θα επιστρέψουμε στη Ριζούπολη, όταν ο Ερασιτέχνης εναρμονιστεί με το καθεστώς που ισχύει σε όλα τα γήπεδα της Ελλάδας.

ΥΓ. 3 : Δημιουργήσαμε Ακαδημίες, διότι έτσι οφείλει να κάνει κάθε οργανωμένη ΠΑΕ που σέβεται τον εαυτό της.

ΥΓ. 4 : Αυτοί που έκαναν τη Ριζούπολη πισίνα, για να τη γεμίσουν χρυσόψαρα, να μας υποδείξουν ποιον καλό ποδοσφαιριστή έβγαλαν τα τελευταία 15 χρόνια».

Last modified onΠέμπτη, 06 Οκτώβριος 2016 13:39

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep