«Καμία πρόθεση για τις μετοχές»

Ο Σταμάτης Βελλής αναφέρθηκε στην επικοινωνία που είχε με τον Παναγιώτη Μονεμβασιώτη.

Μετά την ανακοίνωση της διοίκησης Μονεμβασιώτη σχετικά με την απόφασή της να αποχωρήσει, ο πρώην ιδιοκτήτης Σταμάτης Βελλής δήλωσε ότι δεν επιθυμεί να εμπλακεί ξανά. Μάλιστα, σε δήλωσή του υποστήριξε ότι το πρωί της Πέμπτης (29/10), ο Παναγιώτης Μονεμβασιώτης επικοινώνησε μαζί του και τον ρώτησε αν ενδιαφέρεται να επανέλθει, αλλά δεν του εξέφρασε καμία πρόθεση να του παραδώσει τις μετοχές.

Αναλυτικά η δήλωση Βελλή που δημοσιοποιήθηκε στο forum του «apollonistis.com»:

«Προς αποφυγή παρεξηγήσεων και για να ακριβολογούμε, ασχέτως των δικών μου προθέσεων που τις γνωστοποίησα και στον κ. Μονεμβασιώτη, αλλά αργότερα και σε δήλωσή μου όταν ερωτήθηκα από το «Planet Apollon», η νυν ιδιοκτησία της ΠΑΕ Απόλλων, συγκεκριμένα ο κ. Π. Μονεμβασιώτης επικοινώνησε τηλεφωνικά μαζί μου το πρωί της Πέμπτης 29 Οκτωβρίου, δηλαδή πριν την έκδοση της ανακοίνωσης αποχώρησης της Διοίκησης της ΠΑΕ και με ρώτησε εάν έχω την πρόθεση να επανέλθω στα διοικητικά της ΠΑΕ.

Σε αυτό το τηλεφώνημα δεν μου εξέφρασε καμία πρόθεσή του να μου παραδώσει τις μετοχές της ΠΑΕ σε περίπτωση που εγώ το αποδεχόμουν. Επομένως δεν μπορώ να γνωρίζω τον σκοπό του τηλεφωνήματος και για αυτό πρέπει να ερωτηθεί ο ίδιος ο κ. Μονεμβασιώτης. Μου υπεβλήθη ένα ερώτημα και απάντησα ξεκάθαρα. Προσωπικά θεωρώ ότι το τηλεφώνημα έγινε επειδή κυκλοφόρησαν τέτοια σενάρια με το όνομά μου, καλοπροαίρετα ή μη».

Last modified onΤρίτη, 03 Νοέμβριος 2015 21:43

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep