Εποχή... Τεννέ

Ο Μπάμπης Τεννές πιάνει από την Τετάρτη (04/11) δουλειά στον Απόλλωνα.

Η 3η θητεία του Μπάμπη Τεννέ στον Απόλλωνα άρχισε και τυπικά την Τρίτη (03/11). Ο 62χρονος προπονητής, που είχε συμφωνήσει προφορικά με τη διοίκηση Μονεμβασιώτη από τη Δευτέρα (02/11), έδωσε τα χέρια το απόγευμα και έτσι ανακοινώθηκε η πρόσληψή του. Από την Τετάρτη (04/11) θα πιάσει δουλειά, αφού έχει προγραμματιστεί να κάνει την πρώτη του προπόνηση.

Σημειώνεται ότι ο Τεννές είχε εργαστεί για πρώτη φορά στην «Ελαφρά Ταξιαρχία» το 1996 και έμεινε ως τον Δεκέμβριο του 1997. Η δεύτερη θητεία του ήταν πολύ πιο σύντομη, καθώς έμεινε μόλις για τέσσερα ματς της Super League χωρίς να κάνει νίκη. Και τότε, μάλιστα, είχε αντικαταστήσει τον Αλέκο Βοσνιάδη! Τελευταίος του σταθμός στη Football League ήταν η Λαμία με την οποία σε 13 αγώνες είχε 8 νίκες - 3 ισοπαλίες και 2 ήττες.

Η ανακοίνωση:

«Η ΠΑΕ Απόλλων Σμύρνης ανακοινώνει την πρόσληψη του προπονητή Μπάμπη Τεννέ. Άμεσος συνεργάτης του θα είναι ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής και μέχρι τώρα προπονητής της ομάδας Νέων (Κ-19) του Απόλλωνα, Λευτέρης Βελέντζας.

Η ΠΑΕ θεωρεί δεδομένο ότι η εμπειρία του κ. Τεννέ και το γεγονός ότι στο παρελθόν έχει πανηγυρίσει, ως προπονητής, ανόδους ομάδων, θα βοηθήσουν τον Απόλλωνα να υλοποιήσει τους στόχους του».

Last modified onΤρίτη, 03 Νοέμβριος 2015 21:45

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep