«Θέλουμε σερί νικών»

Ο Αλέκος Βοσνιάδης τόνισε ότι τα φαβορί θα φανούν στον αγωνιστικό χώρο και όχι στις... ταμπέλες.

Το σύνθημα για νίκη σε βάρος της ΑΕΛ έδωσε ο Αλέκος Βοσνιάδης και δήλωσε μετά το 0-0 με τη Λαμία:

«Ήρθαμε σε μια δύσκολη έδρα όπως η Λαμία να παίξουμε με μια καλά δουλεμένη ομάδα. Είχαμε στόχο να κερδίσουμε το παιχνίδι. Ξέραμε ότι δεν είναι κάτι εύκολο. Το ματς ήταν ισορροπημένο και εμείς προσπαθήσαμε να βρούμε τις φάσεις για να πάρουμε το παιχνίδι. Μετά το εικοσάλεπτο του δευτέρου ημιχρόνου προσπαθήσαμε να φορτώσουμε την αντίπαλη εστία με τρεις παίκτες και να φέρουμε την μπάλα στην περιοχή της Λαμίας για να μπορέσουμε να σκοράρουμε. Κερδίσαμε πολλές φάσεις αλλά δεν μπόρεσε να σκοράρουμε και ήρθε ένα «χ» το οποίο θεωρώ ότι είναι δίκαιο σε μια πολύ δύσκολη έδρα.

Συνεχίζουμε ήρεμα για να δούμε το επόμενο παιχνίδι μας το οποίο είναι στην έδρα μας δεν έχει σχέση με ποιόν παίζουμε. Στόχος μας είναι να πάρουμε το τρίποντο με όποιον αντίπαλο παίζουμε. Κάναμε το λάθος την προηγούμενη εβδομάδα κόντρα στον Αχαρναϊκό και χάσαμε ένα παιχνίδι. Πρέπει να επιδιώξουμε να κάνουμε συνεχόμενα αποτελέσματα για να μπορέσουμε να διορθώσουμε και εκείνο.

Συγχαρητήρια στα παιδιά για την προσπάθεια και βλέπουμε το επόμενο παιχνίδι. Όπως είδατε δεν έμεινα σε απουσίες, γιατί έχουμε ένα ρόστερ με πολλούς παίκτες. Από την ώρα που λείπουν κάποιοι παίκτες για οποιοδήποτε λόγο είναι φυσικό να έρχονται οι επόμενοι παίκτες που είναι στο ρόστερ και να τους αναπληρώνουν. Εννοείται ότι κάθε προπονητής θέλει να μην έχει τραυματισμούς και να έχει τους παίκτες τους όλους στο γήπεδο.

Δεν θα ψάξουμε δικαιολογίες για το αν λείπουν κάποιοι παίκτες, έχουμε εμπιστοσύνη στα παιδιά που υπάρχουν από πίσω. Συνεχίζουμε με πολλή δουλειά για την συνέχεια. Είμαστε μια ομάδα που θέλει να αλλάξει κατηγορία αλλά στις τέσσερις αγωνιστικές δεν μπορούν να βγουν συμπεράσματα, υπάρχουν δύσκολες έδρες θα χαθούν αρκετά αποτελέσματα και δεν είναι όπως πέρυσι που στον έναν όμιλο ήταν ο Ηρακλής τρένο και στον άλλο όμιλο η ΑΕΚ.

Οι ομάδες είναι πολύ κοντά και είδαμε ότι και σήμερα στο παιχνίδι θα μπορούσε να γίνει οτιδήποτε. Κάποιες ομάδες έχουν άστρο, αλλά έχουν και καλές παρουσίες αλλά πιστεύω ότι το πρωτάθλημα έχει πολύ δρόμο. Πρέπει να δούμε οι ομάδες που έχουν πάει καλά μέχρι στιγμής τι θα γίνει όταν κάνουν στραβά αποτελέσματα. Υπομονή, πολλή δουλειά, τα φαβορί βγαίνουν στους αγωνιστικούς χώρους. Ούτε από πριν, ούτε με την ταμπέλα του φαβορί να βγάλεις ένα πρωταθλητή…».

Ο Ξενοφών Πάνος είπε:
«Σήμερα ήρθαμε να παίξουμε με έναν αντίπαλο όποιος είναι πάρα πολύ καλός στην έδρα του, προσπαθήσαμε όλη την εβδομάδα στην προπόνηση για να μπορέσουμε να καταφέρουμε να πάρουμε τους τρεις βαθμούς. Δυστυχώς δεν τα καταφέραμε αλλά δεν τελειώνει τίποτα γιατί είναι πάρα πολύ νωρίς ακόμα. Νομίζω ότι έχουμε την ομάδα και την εμπειρία να καταφέρουμε κάτι καλό. Παίζουμε ωραίο ποδόσφαιρο και συνήθως παίρνουμε τα αποτελέσματα. Σήμερα βέβαια δεν κάναμε πολλές φάσεις ήταν πάρα πολύ καλά στημένη η Λαμία στον αγωνιστικό χώρο και έτσι δεν καταφέραμε να πάρουμε τους τρεις βαθμούς. Συνεχίζουμε και ο βαθμός είναι πολύ σημαντικός για τη συνέχεια του πρωταθλήματος».

Last modified onΔευτέρα, 19 Οκτώβριος 2015 23:19

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep