Ζήτησε να μην ξαναπαίξει ο Απόλλων

Δεν το βάζει κάτω η «Ελαφρά Ταξιαρχία» που θέλει να ανέβει στη Super League.

Αίτημα για αψηλάφηση της απόφασης παραμονής του Λεβαδειακού στη Super League και όχι ανόδου του Απόλλωνα, έκανε τη Δευτέρα (19/10) η «Ελαφρά Ταξιαρχία», ύστερα και από την προκαταρκτική έρευνα του αθλητικού εισαγγελέα, κ. Σιμιτζόγλου, μετά την απόφαση της επιτροπής εφέσεων της ΕΠΟ, μέσω της οποίας κρατήθηκε ο Λεβαδειακός στη Super League.

Η «κυανόλευκη» ΠΑΕ θα κάνει και καταγγελία στην επιτροπή δεοντολογίας της ΕΠΟ, που αποτελείται από τακτικούς δικαστές, για να ανοίξει η υπόθεση της Βέροιας, καθότι υπάρχουν νέες μαρτυτίες (Γκιγιέρμο Πέρεθ) για το φερόμενο ως "χειργωγημένο" προ διετίας παιχνίδι της ομάδας της Ημαθίας με τον Ολυμπιακό, ώστε η εν λόγω επιτροπή να κάνει αίτημα αναψηλάφησης στο διαιτητικό δικαστήριο.

Μέσω της πρώτης κίνησης ο Απόλλων ευελπιστεί να πάρει τη θέση του Λεβαδειακού και μέσω της δεύτερης να πέσει η Βέροια για να πάρει τη θέση της ως πρώτος επιλαχών. Επίσης, η «Ελαφρά Ταξιαρχία» έχει καταθέσει αίτημα στη Super League και στη Football League να μην ξαναδώσει άλλο παιχνίδι, ούτε ο Λεβαδειακός, μέχρι να τελεσιδικήσει η απόφαση. Το ίδιο σκοπεύει να ζητήσει και για τη Βέροια.

Επί της ουσίας ο Απόλλων εξαντλεί όλα τα περιθώρια που υπάρχουν, μήπως και τελικά δικαιωθεί και παίξει αυτός στην πρώτη κατηγορία, αν και έχουν ήδη γίνει επτά αγωνιστικές στη Super League. Στην «κυανόλευκη» ΠΑΕ εκτιμούν ότι τώρα που άλλαξαν οι δικαστές και έγιναν τακτικοί, υπάρχουν περισσότερες ελπίδες για δικαίωση.

Last modified onΔευτέρα, 19 Οκτώβριος 2015 16:45

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep