«Η Super League… φαίνεται»

Ο Αλέκος Βοσνιάδης δεν χαρακτήρισε το τρίποντο στην Άμφισσα νίκη ανόδου, αλλά παραδέχτηκε ότι αυτή φαίνεται.

Μετά τη νίκη (2-1) σε βάρος του Φωκικού ο προπονητής του Απόλλωνα δήλωσε: «Σπουδαία νίκη για μας σε μία δύσκολη έδρα και ένα κακό γήπεδο. Μας δυσκόλεψε ιδιαίτερα. Δεν ξέρω αν αυτό το γήπεδο ευνοεί και τον αντίπαλο που είναι γηπεδούχος και μπορεί να το εκμεταλλεύεται αυτό. Μπήκε καλύτερα ο Φωκικός, έχασε μία ευκαιρία, αμέσως μετά δεχτήκαμε ένα γκολ.

Ισοφαρίσαμε ευτυχώς γρήγορα, έγινε και η φάση της αποβολής του παίκτη που έκανε το χέρι πάνω στη γραμμή. Αλλάξαμε κατευθείαν. Βάλαμε δεύτερο φορ για να εκμεταλλευτούμε τον παραπάνω παίκτη μας. Ευτυχήσαμε να προηγηθούμε και μετά πήγαμε να ελέγξουμε το παιχνίδι και να μην κινδυνεύσουμε.

Στο δεύτερο ημίχρονο δεν κρατήσαμε καλά την μπάλα. Έκανε μεγάλη φάση ο Φωκικός με τον Λουκίνα αν θυμάμαι καλά. Πιστεύω ότι η φάση του Καραμαλίκη, είναι πέναλτι. Και αυτά μέσα το παιχνίδι είναι. Κερδίσαμε και είμαστε πολύ χαρούμενοι. Χωρίς μεγάλα λόγια, βλέπουμε το επόμενο παιχνίδι. Ο στόχος βέβαια φαίνεται πλέον μπροστά μας.

Συγχαρητήρια στον κ. Δημητρίου και στους παίκτες του για την προσπάθεια. Συγχαρητήρια στον κόσμο που είναι δίπλα μας, στους παίκτες μας. Παιχνίδι-παιχνίδι να πιάσουμε το στόχο που πλέον τον βλέπουμε καθαρά.

Σήμερα μπορούμε να μιλήσουμε για νίκη ανόδου, συνδυάζοντας και τα υπόλοιπα αποτελέσματα;

«Σε αυτό το πρωτάθλημα, όταν έχεις τόσες αγωνιστικές με τόσο δυνατούς αντιπάλους, με τόσα πράγματα να παίζουν γύρω μας, δεν μπορούμε να βγούμε και να μιλάμε χαλαρά. Είναι μια κατάσταση που θα την πάμε όσο πιο σοβαρά γίνεται. Είναι μεγάλη νίκη η σημερινή. Ανόδου, λέω πάλι πως δεν είναι, γιατί ακόμα δεν έχει ξεκαθαρίσει τίποτα.

Πλέον βλέπουμε την άλλη κατηγορία μπροστά μας, έχει ανοίξει. Σοβαροί στο επόμενο παιχνίδι με τη Λάρισα και όταν έρθει η ώρα θα πούμε και ποιες είναι νίκες ανόδου. Νίκες ανόδου είναι κάθε νίκη που γίνεται κάθε Κυριακή. Αξίζουν συγχαρητήρια λέω και πάλι στα παιδιά. Μακάρι οι Απολλωνιστές να βρεθούν μετά από 13 χρόνια, στην πρώτη κατηγορία που ήταν χρόνια, Γιατί το δικαιούνται.

Κόουτς έχετε βρεθεί πολλές φορές αντιμέτωπος με τον Φωκικό. Ήταν αυτός ο Φωκικός ο καλύτερος που έχετε αντιμετωπίσει;

«Έτσι ακριβώς είναι. Σε προηγούμενες χρονιές βρίσκαμε τον τρόπο να παίρνουμε και ισοπαλίες και νίκες εδώ(σσ.εννοεί ως προπονητής της Επανομής). Βέβαια και σήμερα κερδίσαμε. αλλά σήμερα ο Φωκικός πραγματικά ήταν μία πολύ καλή ομάδα. Και δεν ξέρουμε αν δεν είχε γίνει η αποβολή τι εξέλειξη μπορεί να είχε το παιχνίδι. Όταν ο αντίπαλος είναι καλός, πρέπει να το λέμε και να τον σεβόμαστε«.

Last modified onΤετάρτη, 10 Απρίλιος 2013 21:25

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep