Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 62

Ένα ακόμα βήμα...

Ο Απόλλων Σμύρνης ψάχνει ένα ακόμα διπλό απευθείας ανόδου στην Άμφισσα.

Αήττητο σερί 11 αγώνων έχει «χτίσει» η «Ελαφρά Ταξιαρχία» και την Τετάρτη (10/04) στην Άμφισσα θα κυνηγήσει την 4η διαδοχική εκτός έδρας νίκη, που θα τη βοηθήσει να κάνει ένα ακόμα βήμα προς την επίτευξη του στόχου της απευθείας ανόδου.

Ο Απόλλων Σμύρνης τις τρεις τελευταίες αγωνιστικές βρίσκεται σε απόσταση 6 πόντων από την 4η θέση και στόχος είναι να την αυξήσει για να εξασφαλίσει το εισιτήριο της απευθείας ανόδου το συντομότερο δυνατό. Στην προσπάθεια αυτή ο τεχνικός, Αλέκος Βοσνιάδης δεν υπολογίζει στους τιμωρημένους Φαρινόλα, Χατζηζήση, στον τραυματία Ντιαλό, ενώ εκτός αποστολής έμεινε ο Κωνσταντίνου. Αντίθετα, επιστρέφει μετά από απουσία πέντε αγωνιστικών ο Αλέξανδρος Τσεμπερίδης, όπως και ο Ιασωνίδης που είχε μείνει εκτός αποστολής για τον αγώνα με τον Βύζαντα για να ξεκουραστεί.

Η αποστολή αποτελείται από τους: Κοτταρά, Γουμάγια, Ρόβα, Ντόε, Ιασωνίδη, Κατσίκη, Τσιλιγκίρη, Μπάρκογλου, Κιάσσο, Καμαρά, Καραμαλίκη, Λεοντίου, Τσεμπερίδη, Μανιά, Χιντζίδη, Κύργια, Διαμάντη, Καραδέμητρο, Δεληζήση.

Last modified onΤρίτη, 09 Απρίλιος 2013 14:03

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep