Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 62

Βελλής: «Συγχαρητήρια»

Πλεονέκτημα έναντι των αντιπάλων του ο Απόλλων Σμύρνης σύμφωνα με τον Σταμάτη Βελλή.

Ο μεγαλομέτοχος της «Ελαφράς Ταξιαρχίας» με δήλωσή του μετά τη νίκη (2-0) απέναντι στον Πιερικό έδωσε συγχαρητήρια στους ποδοσφαιριστές και εξήγησε, γιατί οι «κυανόλευκοι» υπερτερούν των αντιπάλων τους. Αναλυτικά η δήλωση Βελλή:

«Σήμερα δώσαμε αξία στο τρίποντο της περασμένης αγωνιστικής. Συγχαρητήρια σε όλους τους παίκτες μας και στο τεχνικό μας επιτελείο και βοηθούς τους. Και σε όποιον σπεύσει να πει ότι είχαμε εύκολο αντίπαλο θα του υπενθυμίσω ότι αυτός ο αντίπαλος έκοψε βαθμούς μόλις την περασμένη αγωνιστική από άλλον διεκδικητή της ανόδου.

Επιπλέον, συνέχισε να έχει ειδικό βάρος η έδρα μας, γιατί πολλά θα κριθούν στο μέλλον από τα αποτελέσματα εντός έδρας. Και γι’ αυτό θα χρειαστούμε τη δυναμική συμπαράσταση των οπαδών μας, όπως την είχαμε σήμερα.

Η ομάδα μας με τις προσθήκες που κάναμε τον Ιανουάριο έχει αποκτήσει βάθος στο ρόστερ και πιστεύω ότι έτσι έχει κάποιο συγκριτικό πλεονέκτημα απέναντι στους αντιπάλους μας για να αντιμετωπίσει την κόπωση από τους πολλούς και συνεχείς αγώνες, τους τραυματισμούς και τις τιμωρίες από κάρτες. Συνεχίζουμε αγώνα με αγώνα κάθε αγωνιστική».

Last modified onΚυριακή, 17 Μάρτιος 2013 20:29

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep