Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 70

«Ενωμένοι στην Super League»

Ο Αλέκος Βοσνιάδης μίλησε για την σημαντική νίκη του Απόλλωνα Σμύρνης, την κόπωση από τα συνεχόμενα ματς και την πίστη για την άνοδο.

Ο τεχνικός της Ελαφράς Ταξιαρχίας τόνισε πως το γκολ ήρθε όταν έψαχναν τρόπο να αλλάξουν σύστημα για να ανοίξουν την άμυνα του Πιερικού και από εκεί και πέρα όλα έγιναν πιο εύκολα.

«Μια πολύ σημαντική νίκη, έρχεται σαν συνέχεια του προηγούμενο αποτελέσματος στη Δράμα. Ξέραμε πως έχουμε να αντιμετωπίσουμε τον Πιερικό που είναι πολύ διαφορετικός μετά την έλευση του Γιώργου Φοιρού και των παιδιών εδώ. Είναι μια διαφορετική ομάδα, η οποία όπου πήγε έπαιξε καλό ποδόσφαιρο, ήξερε να αμυνθεί, είχε πλάνο. Προσπαθήσαμε να αιφνιδιάσουμε στην αρχή για να μην αγχωθούμε. Ήταν πολύ καλός ο τερματοφύλακας, δεν τα καταφέραμε. Τελείωσε 0-0 το ημίχρονο και πάνω που ετοιμαζόμασταν να αλλάξουμε το σχεδιασμό μας ήρθε το γκολ από λάθος του τερματοφύλακα και ευτυχήσαμε να προηγηθούμε.

Από εκεί και μετά, με παίκτη παραπάνω, θεωρώ πως το ματς έγειρε προς τα εμάς. Και μετά ήρθε και το δεύτερο γκολ… Όταν μια ομάδα παίζει με λιγότερο παίκτη και ανοίγεται, ψάχνεις να βρεις χώρους για να κάνεις φάσεις, εμείς όμως, δεν τις τελειώσαμε. Είμαι πολύ ευχαριστημένος από την προσπάθεια των παιδιών, τους αξίζουν συγχαρητήρια γιατί αυτό το Τετάρτη - Κυριακή που έχει διαλύσει τις ομάδες.

Οι παίκτες είναι κατάκοποι. Κάναμε αναγκαστικές αλλαγές για να φρεσκάρουμε λίγο την ομάδα. Είμαστε μια ομάδα που έχει βάθος, ελπίζουμε αυτό το κομμάτι δεν θα μας βγάλει μεγάλο πρόβλημα γιατί έχουμε επιλογές. Σημαντική η νίκη μας, συγχαρητήρια στο συνάδελφο και στην ομάδα του Πιερικού. Σας εύχομαι τα καλύτερα. Εμείς συνεχίζουμε ήρεμα και κοιτάμε το επόμενο παιχνίδι Ευχαριστούμε πολύ τον κόσμο, που ήρθε και μας στήριξε από την αρχή. Πιστεύω πως όλοι μαζί συσπειρωμένοι, ενωμένοι θα οδηγήσουμε τον Απόλλωνα στην παραπάνω κατηγορία».

Εκ μέρους των ποδοσφαιριστών του Απόλλωνα Σμύρνης μίλησε ο Δημήτρης Κωνσταντίνου:

«Συγχαρητήρια και στις δύο ομάδες ειδικά στην ομάδα μου, έπρεπε να δώσουμε αξία στη νίκη στη Δράμα και τα καταφέραμε. Υπάρχουν ακόμα 14 παιχνίδια μπροστά μας… Συνεχίζουμε την προσπάθεια μας»

Last modified onΚυριακή, 17 Μάρτιος 2013 19:53

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep