Με μία προπόνηση...

Ο Απόλλων Πόντου καλείται να υπερκεράσει αρκετά εμπόδια στο ματς με τον ΑΟΧ Κισσαμικό.

Δύσκολη αποστολή περιμένει τον Απόλλωνα Πόντου την Κυριακή (03/02, 14:00) στα Περιβόλια. Οι «κοκκινόμαυροι» όχι μόνο προέρχονται από την εντός έδρας ήττα από τον Αήττητο Σπάτων, αλλά ουσιαστικά η προετοιμασία τους για την αναμέτρηση με τον ΑΟΧ Κισσαμικό περιελάμβανε μόλις μία προπόνηση. Εκτός αυτού η αδυναμία εξασφάλισης περισσότερων εισιτηρίων στην ίδια πτήση, είχε ως αποτέλεσμα οι διαθέσιμοι ποδοσφαιριστές να είναι μόνο 16.

Η ομάδα της Καλαμαριάς, βέβαια, έχει δείξει ότι μπορεί να ξεπεράσει τις απουσίες και να πάρει αποτελέσματα. Και στο τελευταίο παιχνίδι του πρώτου γύρου θα επιδιώξει να βγάλει αντίδραση. Σημειώνεται ότι η αποστολή έφτασε το μεσημέρι του Σαββάτου (02/02) στο Ηράκλειο και από εκεί προγραμματίστηκε μετάβαση στα Χανιά, όμως όχι και προπόνηση.

Υπενθυμίζεται ότι εκτός έμειναν ο τιμωρημένος Γεωργιάδης, οι τραυματίες Θεολόγου, Σαμαράς, Καλογέρης και οι Δαλιανόπουλος, Κύρκου, Λουφάκης, Δαμουλάκης. Η αποστολή: Θεοδωρόπουλος, Πολίτης, Αμαραντίδης, Πάτας, Αγτζίδης, Σουντουρά, Μπρίτο, Μπάμπης, Πουρτουλίδης, Τσουμάνης, Κυβελίδης, Χασομέρης, Δημητριάδης, Βλάχος, Ολαϊτάν, Καλαϊτζίδης.

Last modified onΣάββατο, 02 Φεβρουάριος 2019 15:48

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep