Σκοτάδι στην Καλαμαριά

(Πηγή: metrosport.gr) (Πηγή: metrosport.gr)

Αναβλήθηκε για την Πέμπτη (20/12 - 19:30) η αναμέτρηση Απόλλων Πόντου - ΑΕΛ λόγω προβλήματος στα φώτα του γηπέδου. 

Δεν θα διεξαχθεί ο αγώνας Κυπέλλου Ελλάδος στην Καλαμαριά ανάμεσα σε Απόλλωνα Πόντου και ΑΕΛ την Τετάρτη (19/12), αφού δημιουργήθηκε πρόβλημα με τους προβολείς μετά από διακοπή της ηλεκτροδότησης στην ευρύτερη περιοχή της Καλαμαριάς. Το ρεύμα κόπηκε και στο γήπεδο στις 19:00 και αυτό βυθίστηκε στο σκοτάδι. Οι άνθρωποι της ομάδας έχουν καλέσει τους τεχνικούς της ΔΕΗ και προσπαθούν να βρουν την αιτία της βλάβης που οδήγησε στο να μην ανάψουν πάλι οι προβολείς και να διεξαχθεί το παιχνίδι.

Ο διαιτητής Βρέσκας ενημέρωσε ότι θα περιμένει μέχρι τις 20:00 για την αποκατάσταση της βλάβης, ώστε να μπορέσουν οι ομάδες να κάνουν ζέσταμα και να βγουν στον αγωνιστικό χώρο στις 20:30, αλλιώς θα αναβάλει το παιχνίδι. Εξάλλου, μετά από την αποκατάσταση της ηλεκτροδότησης, απαιτείται τουλάχιστον μισή ώρα για να κάνουν ζέσταμα οι παίκτες, προκειμένου να ξεκινήσει το παιχνίδι.

Υπήρχε τελικά σημαντική βλάβη στον υποσταθμό που είναι έξω από το γήπεδο και το συνεργείο της ΔΕΗ θα χρειαζόταν πάνω από μια ώρα για να λύσει το πρόβλημα και έτσι ο διαιτητής με τον παρατηρητή της αναμέτρησης αποφάσισαν πως δεν μπορούν να περιμένουν μέχρι τόσο αργά και έτσι αποφασίστηκε το ραντεβού να ανανεωθεί για 24 ώρες μετά, την Πέμπτη (20/12 - 19:30).   

Last modified onΤετάρτη, 19 Δεκέμβριος 2018 21:46

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep