«Ματς προσαρμογής»

Ποιος ήταν ο στόχος του Απόλλωνα Πόντου στον αγώνα Κυπέλλου με τον Πανιώνιο σύμφωνα με τον Δημήτρη Καλαϊτζίδη.

Διπλός ήταν ο στόχος του Απόλλωνα Πόντου στο ματς με τον Πανιώνιο για το Κύπελλο. Πρωτίστως η αποφυγή νέων απωλειών και κατά δεύτερο η δημιουργία προσαρμογών εν όψει πρωταθλήματος. Όπως είπε μετά την ήττα με 4-0:

«Προς το τέλος του πρώτου ημιχρόνου παρότι δεν κινδυνεύαμε και μπορώ να πω ότι δημιουργήσαμε προϋποθέσεις και φτάσαμε σε φάσεις εκτέλεσης, δεν τα καταφέραμε. Στο τελείωμα στέρεψαν πάλι οι προσαρμογές μας, δεχτήκαμε μία κόντρα επίθεση και βρεθήκαμε πίσω στο σκορ με δύο τέρματα.

Στο δεύτερο ημίχρονο με τα λάθη που κάναμε στο ξεκίνημα, δώσαμε τη δυνατότητα στον αντίπαλο να ευτυχήσει και να πετύχει τα άλλα δύο τέρματα. Ήταν ένας αγώνας όπου πρωτίστως προσπαθούσαμε να μην έχουμε απώλειες τραυματισμών και κατά δεύτερο να δημιουργήσουμε επιπρόσθετες προσαρμογές για να μπούμε στους αγώνες του πρωταθλήματος, έχοντας μεγαλύτερη αγωνιστική δυναμική.

Στόχος μας είναι η ομάδα να έχει όσο μπορεί μεγάλη βαθμολογική συγκομιδή για να μπορέσουμε να ενισχυθούμε τον Δεκέμβριο. Τα παιδιά προσπαθούν αρκετά. Εμείς θέλουμε να είμαστε στη Super League 2. Στη Β΄ Εθνική δεν υπάρχουν μεγάλες διαφορές μεταξύ των ομάδων. Δεν μπορώ να μιλήσω για το γκολ που μας ακυρώθηκε, καθώς δεν μου το επέτρεπε η θέση που ήμουν να δω. Αν ήμασταν εμείς καλοί θα μπορούσα να μιλήσω, τώρα όχι».».

Last modified onΠέμπτη, 01 Νοέμβριος 2018 13:52

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep