Βαρύ 4-0, αλλά ελπίζει

Ο Πανιώνιος επικράτησε με 4-0 στην Καλαμαριά επί του Απόλλωνα Πόντου. Ο Πανιώνιος επικράτησε με 4-0 στην Καλαμαριά επί του Απόλλωνα Πόντου.

Ο Απόλλων Πόντου ηττήθηκε 4-0 από τον Πανιώνιο, αλλά ο τελικός πρόκρισης θα είναι με την ΑΕΛ στην Καλαμαριά.  

Η αποστολή του Απόλλωνα Πόντου δεν ήταν εύκολη απέναντι στον Πανιώνιο για την 2η αγωνιστική του 8ου ομίλου του Κυπέλλου Ελλάδος και το τελικό 4-0 ήρθε μάλλον φυσιολογικά. Αυτή η ήττα, όμως, δεν μοιάζει καταστροφική, αφού πλέον ο τελικός πρόκρισης για τους «16» του θεσμού θα είναι την τελευταία ημέρα του ομίλου και στην αναμέτρηση με την ΑΕΛ στην Καλαμαριά, όπου ο νικητής θα πανηγυρίσει την είσοδό του στην επόμενη φάση του θεσμού.

Οι ποδοσφαιριστές του Πανιωνίου ήταν πιο έτοιμοι, πιο ξεκούραστοι και είχαν να αποδείξουν στον προπονητή τους πως αξίζουν θέση στην ενδεκάδα και για το πρωτάθλημα. Ο Τσιλούλης ήταν εκείνος που πήρε τον ρόλο του πρωταγωνιστική στο πρώτο ημίχρονο, αφού κέρδισε το αυστηρό πέναλτι στο 15ο λεπτό που έγινε γκολ από τον Άλμπεργκ και στη συνέχεια έδωσε ασίστ στον Σιντί για το 2-0.

Με την έναρξη του δευτέρου ημιχρόνου, ο Σιντί με ένα εκπληκτικό σουτ που κατέληξε στο «γάμα» της εστίας του Θεοδωρόπουλου έκανε το 3-0 και το σκορ έκλεισε ο Άλμπεργκ με ωραίο σουτ μέσα από την περιοχή έπειτα από πάσα 30 μέτρων του Ρίβας που τον βρήκε μόνο απέναντι στον τερματοφύλακα του Απόλλωνα.  

Η ΕΞΕΛΙΞΗ ΤΗΣ ΑΝΑΜΕΤΡΗΣΗΣ  

ΑΠΟΛΛΩΝ ΠΟΝΤΟΥ - ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ 0-4  

ΓΚΟΛ: 16' πεν. Άλμπεργκ, 41' Σιντί, 47' Σιντί, 68' Άλμπεργκ  

ΑΠΟΛΛΩΝ ΠΟΝΤΟΥ (Δημήτρης Καλαϊτζίδης): Θεοδωρόπουλος, Αμαραντίδης, Γεωργιάδης (75' Κύρκου), Θεολόγου, Σαμαράς, Καλαϊτζίδης (69' Σπόλιαριτς), Σουντουρά, Τσουμάνης, Δημητριάδης, Πορτουλίδης, Κυβελίδης (69' Δαλιανόπουλος).  

ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ (Ζοζέ Ανιγκό): Μάλερμπ, Σταυρόπουλος, Σαραμαντάς, Παπαγεωργίου, Οικονομίδης, Ρίβας, Τσιλούλης (70' Τσιλούλης), Άλμπεργκ, Ντε Ταντέο, Σιντί (70' Σπιριδόνοβιτς), Καμαρά (53' Σεράφ).

Last modified onΤετάρτη, 31 Οκτώβριος 2018 17:15

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep