«Μπορώ να συνεννοηθώ με Γιακουμίδη»

Ο Αλέξανδρος Νεράντζης μίλησε μεταξύ άλλων για τις σχέσεις ερασιτέχνη και ΠΑΕ Απόλλωνα Πόντου.

Ο Αλέξανδρος Νεράντζης, πρόεδρος του Ερασιτέχνη Απόλλωνα Πόντου, μίλησε στο Metropolis 95,5 για την έναρξη συνεργασίας με την Tipbet, αλλά και τις σχέσεις ερασιτέχνη και ΠΑΕ

Αρχικά αναφέρθηκε στη συνεργασία με τον Φώτη Μπαλτίδη, που ανέλαβε τις ακαδημίες του Απόλλωνα Πόντου: «Η λογική μας είναι πως δεν λειτουργούμε σαν κλειστό κλαμπ, χρειάζεται συστράτευση δυνάμεων. Θα γίνουν κάποιες αλλαγές στο δ.σ., υπήρχαν συζητήσεις με Μπαλτίδη, ο οποίος έχει την εμπειρία, έχει τα εχέγγυα για να βοηθήσει μπορεί και έχει συσπειρώσει μεγάλους αθλητές του Απόλλωνα. Επιδιώκουμε να καταστήσαουμε την ακαδημία ως μία από τις καλύτερες της Ελλάδας.

Για πρώτη φορά στην ιστορία έχουμε τόσο σημαντικά ονόματα που είναι κοντά στην ομάδα. Είναι άνθρωποι που έχουν προσφέρει πολλά, έχουν φορέσει τη φανέλα, είναι έμπειροι, έχουν διασυνδέσεις, Θα κάνουμε δυνατό τον Απόλλωνα, χρειαζεται πολλή δουλειά, θια είμαστε κοντά στον κ. Μπαλτίδη. Ο Απόλλων έχει εκατοντάδες παιδιά στις ακαδημίες του, θα γίνουν κι άλλες ανακοινώσεις με στελέχη, θα πάνε προετοιμασία κάποια τμήματα θα υπάρξει και μια σπουδαία ανακοίνωση για το μπάσκετ του Απόλλωνα».

Για τα γήπεδα και τις σχέσεις με την ΠΑΕ:
«Για το μεγάλο γήπεδο είναι κάτι που θα το αποφασίσει η ΠΑΕ. Απ' όσο ξέρω είναι θέμα ημερών. Εχω ζητήσει ένα ραντεβού να μιλήσω με τον κ. Γιακουμίδη, η επικοινωνία μας είναι πολύ καλή, μπορώ να συνεννοηθώ μαζί του. Όταν κάναμε τη συμφωνία με τον κ. Κάλας δε σκεφτόμασταν ότι θα είναι ενός, δύο ή τριών ετών. Τους θέλουμε δίπλα μας».

Last modified onΣάββατο, 02 Ιούνιος 2018 16:01

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep