«Δεν φτάσαμε σε ένα δεύτερο γκολ…»

Ο τεχνικός του Απόλλωνα Πόντου, Δημήτρης Καλαϊτζίδης αιτιολόγησε την εντός έδρας ισοπαλία της ομάδας κόντρα στον Εργοτέλη. 

[googlead][/googlead]

Οι χαμένες ευκαιρίες της ομάδας του μετά το 1-0 αλλά και γενικότερα το γεγονός πως ο Απόλλων Πόντου δεν εκμεταλλεύτηκε τις αγωνιστικές αδυναμίες του Εργοτέλη κόστισαν σύμφωνα με τον Δημήτρη Καλαϊτζίδη. Αναλυτικά τα όσα δήλωσε ο τεχνικός των Ποντίων στην κάμερα της ΕΡΤ-3: 

«Κατά την εκτίμησή μου υπήρξαν κάποιοι παράγοντες που δεν μας επέτρεψαν να φτάσουμε στο επιθυμητό για εμάς αποτέλεσμα και σε επιδόσεις αντίστοιχες του παρελθόντος. Πιστεύω ότι μετά το 1-0 η έλλειψη δυνατότητας να αξιοποιήσουμε μια από τις επόμενες φάσεις που δημιουργήσαμε για να φτάσουμε σε ένα δεύτερο γκολ.

Όπως προείπα ήταν ένας παράγοντας που μας επηρέασε. Ένας ακόμα ήταν ότι δεν μπορέσαμε να εκμεταλλευτούμε κάποιες από τις αδυναμίες του αντιπάλου, όπως να περάσουμε την μπάλα στην πλάτης της άμυνας. Έτσι δεν αξιοποιήσαμε το μεγαλύτερο μειονέκτημα του Εργοτέλη ως ομάδα.

Μοιραία φτάσαμε σε αυτό το τελικό αποτέλεσμα, που δεν ήταν το επιθυμητό για εμάς. Συνεχίζουμε την προσπάθειά μας, με στόχο να πιάσουμε τις ομάδες που βρίσκονται στην τρίτη θέση, πιστεύοντας ότι αυτή θα είναι μια θέση, ενδεχομένως προνομιούχος με βάση αυτά που ακούγονται».

Από κει και πέρα για την μέχρι τώρα πορεία της ομάδας του πρόσθεσε: «Πρωτίστως πρέπει να δούμε τις δικές μας επιδόσεις. Εκτιμώ ότι στο πρώτο μισό του πρωταθλήματος, ήμασταν κάτω από το επίπεδο δυνατοτήτων μας. Και γι αυτό οι άλλες ομάδες πήραν μια διαφορά σε σχέση με εμάς.

Στον δεύτερο γύρο διορθώσαμε αρκετά πράγματα ως ομάδα. Και έτσι συγκεντρώσαμε αρκετούς βαθμούς και πλησιάσαμε την τρίτη θέση».

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep