Πρώτο σερί νικών

Ο Απόλλων Πόντου θα κυνηγήσει απέναντι στον Πανσερραϊκό τη δεύτερη διαδοχική νίκη για πρώτη φορά στο πρωτάθλημα. Επιστροφή Βεργώνη.

[googlead][/googlead]

Η επιστροφή του Απόλλωνα Πόντου στις επίσημες υποχρεώσεις μετά από δύο διαδοχικά τρίποντα στα χαρτιά συνδυάστηκε με το άνετο διπλό (4-0) στη Σπάρτη. Κανείς, λοιπόν, δεν θέλει να πετάξει στα σκουπίδια το αποτέλεσμα αυτό με πιθανό στραβοπάτημα την Τετάρτη (07/03, 15:00) απέναντι στον Πανσερραϊκό.

Οι Πόντιοι δεν έχουν καταφέρει, βέβαια, μέχρι τώρα στο πρωτάθλημα να πανηγυρίσουν δύο διαδοχικά τρίποντα στο γήπεδο. Μετρούν τρία σερί, αλλά με τα δύο άνευ αγώνα.

Η προετοιμασία ολοκληρώθηκε την Τρίτη (06/03) και ο τεχνικός, Δημήτρης Καλαϊτζίδης άφησε εκτός μόνο τον Γκουγκούδη. Μεταξύ των επιλογών του συμπεριλήφθηκε μετά από αρκετό καιρό ο Βεργώνης. Έτσι, στην αποστολή συμπεριλαμβάνονται οι: Λόπεθ, Καλογεράκης, Σαμαράς, Καλί, Καπίας, Γεωργιάδης, Αμαραντίδης, Καλογέρης, Καλαϊτζίδης, Τσεμπερίδης, Βεργώνης, Λιόνης, Συμελίδης, Βλαχομήτρος, Μπρίτο, Χασομέρης, Κυβελίδης, Ηλιάδης.

Last modified onΤρίτη, 06 Μάρτιος 2018 18:56

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep