«Η εκδρομή της ζωής μας» (photos)

Πώς βίωσαν την αξέχαστη εμπειρία των 1.600 χλμ οι τέσσερις φίλοι του Απόλλωνα Πόντου που ταξίδεψαν μέχρι τη Σπάρτη.

[googlead][/googlead]

Την αλησμόνητη εμπειρία ενός ταξιδιού 1.600 χλμ (συνυπολογίζοντας και το δρομολόγιο της επιστροφής) αφηγήθηκαν οι τέσσερις φίλοι του Απόλλωνα Πόντου που παρακολούθησαν δια ζώσης την αναμέτρηση της ομάδας τους στο Δημοτικό Στάδιο Σπάρτης.

Μάλιστα, θεωρούν ότι οι παίκτες τους αποζημίωσαν με αντιστοιχία ένα γκολ ανά φίλαθλο (0-4)!

Αναλυτικά το ποστάρισμα στη σελίδα Ομιλος Φίλων Απόλλωνα Πόντου στο Facebook:

«Τέσσερα για μας τους τέσσερις!

«Η εκδρομή της ζωής μας έγινε χθες. Τέσσερα μέλη του Ομίλου Φίλων Απόλλωνα Πόντου, παραβρέθηκαν στη Σπάρτη για το χθεσινό αγώνα με την τοπική ομάδα.

1.600 χιλιόμετρα, ατελείωτες ώρες οδήγησης, αλλά αυτό που ζήσαμε, θα μείνει χαραγμένο στην μνήμη μας, λογικά μέχρι τα βαθιά μας γεράματα!

Γκολ ο Σαμαράς για τον συντοπίτη του Παναγιώτη, 2 γκολ ο Συμελίδης για τα αδέρφια Χαλίλη, γκολ ο Καλογέρης για τον πρόεδρο του Ομίλου... Ολα τέλεια στην όμορφη και ιστορική πόλη της Πελοποννήσου!

Τα λάβαρα του Απόλλωνα απλώθηκαν παντού: στο άγαλμα του Λεωνίδα, στον Μυστρά και στον Κωνσταντίνο Παλαιολόγο, στο Γύθειο, μέσα στην Σπάρτη.

Όλα καλά. Γεμίζουμε πλέον τις μπαταρίες μας, παίκτες και φίλαθλοι, για μια ακόμη καλύτερη συνέχεια.

Ευχαριστούμε τους παίκτες της ομάδας, που στο τέλος του αγώνα, ήρθαν και χειροκρότησαν τους 4 "τρελούς", αλλά και την ΠΑΕ, για την προμήθεια 6 προσκλήσεων για τις ανάγκες μας (βρήκαμε και φλογερό Πόντιο στην Σπάρτη, που ήρθε μαζί μας).

Ευχαριστούμε και τον κόσμο της Σπάρτης για την άψογη φιλοξενία και το ζεστό χειροκρότημα προς τους παίκτες μας, στο τέλος του αγώνα. Οι φίλοι της γηπεδούχου ομάδας, αφού παραδέχθηκαν ότι ο Απολλωνας ήταν η καλύτερη ομάδα που πέρασε από την Σπάρτη, μας χαιρετούσαν και μας εύχονταν καλό ταξίδι, ενώ μας έδιναν συγχαρητήρια για την απόφαση να κάνουμε ένα τόσο μακρινό ταξίδι.

Ετσι πρέπει να είναι το ποδόσφαιρο.Δεν έχουμε να χωρίσουμε απολύτως τίποτα και με κανέναν.

Ραντεβού τώρα την Τετάρτη (7/3) στο γήπεδό μας, με τον Πανσερραϊκό, στις 3 το μεσημέρι!»

 

Last modified onΔευτέρα, 05 Μάρτιος 2018 10:01

Image Gallery


Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep